היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי אני כבר מנסה להכנס להריון כבר שנה וחצי ללא הצלחה. החודש הרופא שלי נתן לי להתחיל עם הזריקות גונאל f. היום זה היום ה 6 שאני מזריקה.... את האמת שאני כבר לא אופטימית... רציתי לשאול אם אתן יודעות מה סיכויי ההצלחה להורות? תודה
4 תגובות
עמוד 1
היי דובי כמוני כמוך, מנסה להרות קרוב לשנתיים.... טופלתי באיקקלומין וכעת מזריקה גונל....
למה את לא אופטימית? יום שישי זה עדיין מוקדם לראות משהו....אצלי לדוגמא במעקב זקיקים מתחילים לראות זקיק רק מהיום 10-12...
הבנתי שהסיכוי כמובן יותר גבוה מטבעי. הגונל מפתח זקיק (לרב יותר מאחד...למרות שאצלי התפתח החודש רק אחד) והוא גם תורם לעיבוי רירית הרחם
בנוסף הסיכוי להרות תלוי גם בזרע של בעלך...
בהצלחה
איה
היי, אני כשעברתי מאיקקלומין לגונל אחרי ניסיון אחד, הרופא הסביר שבגונל יש יותר סיכוי.. אותם יתרונות, פחות חסרונות- לא פוגע ברירית..
היי השגתי 2 הריונות עם גונאל, אחת מחייכת למטה בתמונה ואחד נפל לצערי עוד לפני הדופק..היו ניסיונות גם עם מונוגון ולא הניב אצלי בכול אופן לתוצאה טובה שאבו לי רק 6 בייציות עם אני זוכרת נכון..