iritdavid - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב......

מה זה המייל המוזר שקיבלתי ממך?....

9 תגובות
עמוד 1
  • נראה שלא ממש.....
    אבל מצד שני נראה לי שהיא שלחה מייל בשביל שזה לא יתפרסם כאן.....
    ענת - ומה שלומך?
    ואיך האיש?

• היא בסדר

אני מצטטת הודעה שעירית כתבה בפייס:
    לכל מי שקיבלה ממני מייל עם תוכן כזה......
    נא להתעלם,
    פרצו לי למייייייייייייייייייייייייייייייל

אני בסדר, ובארץ....

I'm so sorry to bother you,but we really need your help at the moment,my family and
    I came down here to Liverpool,United Kingdom for a short vacation,unfortunately we were mugged at the park of the hotel we staying ,everything we had on us was stolen including,cash,credit cards and cell phone. I've been to the embassy and the Police here but they're not helping issues at all,our flight leaves today and I'm having problems settling the hotel bills, we still have some money in our account but we don't have access to it right from here.
    We need help to settle the bills and flying back home,we'll surely pay back as soon as we get back home. I am so confused right now and thank God I wasn't injured because I complied immediately. Am freaked out at the moment. I need your Help.
    Best Regards,
    David

• הנני כאן....
    אכן איזה בן ז-ו-נ-ה שאין לו חיים או מה לעשות.....
    פרץ לי למייל ושלח לכולם את המייל .....

אין לאנשים מה לעשות אהההה???????????????
    הבן כלב גם מחק לי את הכללללללללללללללללללללללללללללללללל

תמונות, כתובות של אנשי קשר
    הכל
  • דייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
    אין לאנשים מה לעשות???????????????
    כמה טמטום!!!!

• מישהו ניסה לעשות קופה על חשבון החברים של עירית. (כאילו שיעבירו כספים לעירית המסכנה)

הקטע המצחיק זה שהוא חתם בשם "דוד"
  • הקטע הוא שלמזלי אין שוםדרך להעביר כספים כי לא השאיר פארטים.
    מהמייל של גיסי נשלח מייל עם אותו תוכן לחברים.... ובו פורסמו דרכים לעזור. מספר חשבון וכו... ויש אנשים- חברים שלו ששלחו כסף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ורק אחר כל נודע לו שזה נשלח מהמייל שלו..... ואז אמר שפרצו לו......

הוא בטוח ראה שאני בין אנשי הקשר ועכשיו... שלח ממני לכל אנשין הקשר שלי....

ויש לי לא מעט
  • ומי הראשונה שהזהירה אותך?!

אני מבקשת קרדיט
    פייס: ortal_hori

• אורטלי - אני מאוד מקווה שאנשים נוסעים לחו"ל בלי לספר...
    בעיקר אם משאירים בית לבד....

דרך אגב - אנחנו היינו לפני שבוע וחצי בפאריז ולא פרסמנו, לא כאן, לא בפייסבוק...
    אף פעם את לא יודעת מי רואה מה....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה