-
מישהו?
-
מישהו?
-
בד"כ הטעויות הן במצב הפוך- כאשר מזהים את העובר כבת בהתחלה- ואח"כ מתברר שזה בן.
אבל אולי קורות טעויות גם להיפך..........
מה שכן רציתי לומר לך- זה שלפעמים רוצים מאוד מין מסוים ולא מגיע, אולי טיפה מאכזב, אבל באמת באמת באמת העיקר הבריאות שלו, שבעז"ה הוא יתפתח כמו שצריך ויוולד בריא שלם (וגם חמוד
-
אני לגמרי עם אחת ויחידה
איך אומרים אצלנו - קודם בריאות
כל השאר זה בונוס
-
מבינה מאוד את הרצון, אבל אם הוא בריא ואת גם הכל שטויות...
-
השאלה שלי קצת אחרת בשקיפות עורפית הרופא אמר שהוא בטוח כמעט לחלוטין שזו בת אך הרופאה שלי אמרה שהיא לא רואה טוב אבל חושבת שזה בן ... הגיוני? או שאולי לחכות לסקירת מערכות כדי לוודא סופית למה אנחנו מצפים? זה הסקרנות שהורגת....
-
השאלה שלי קצת אחרת בשקיפות עורפית הרופא אמר שהוא בטוח כמעט לחלוטין שזו בת אך הרופאה שלי אמרה שהיא לא רואה טוב אבל חושבת שזה בן ... הגיוני? או שאולי לחכות לסקירת מערכות כדי לוודא סופית למה אנחנו מצפים? זה הסקרנות שהורגת....
-
כמו שמאור לך פה, בדר"כ הטעות היא להיפך, אבל היו מקרים ויכול להיות במיוחד אם היא לא ראתה טוב הרופאה, מקווה שייצא כמו שאתם רוצים ואם לא, רק שיהיה בריא ומאושר
-
בריאות אומנם הכי חשוב אבל הסקרנות של לאיזה כיוון פנתה הטעות מעצבנת בעד דום הון שבעולם לא הייתי מוותרת על המלאך שכבר יש :-):-):-)
-
בריאות אומנם הכי חשוב אבל הסקרנות של לאיזה כיוון פנתה הטעות מעצבנת בעד דום הון שבעולם לא הייתי מוותרת על המלאך שכבר יש :-):-):-)
-
בדר״כ רופאים לא אומרים בשקיפות את מין העובר, כי הוא עדיין קטן מאוד ויש סיכוי גדול לטעות, סהכ איבר המין מתחיל את התפתחותו מאותו איבר ראשוני ובאותה צורה ולאט משתנה, בשלב השקיפות- ההבדל היחיד כמעט שניתן לראות באולטראסאונד זו הזוית של הבליטה מהגוף ששונה בין בן לבת אבל עדיין לא ברור מספיק.
יכול להיות שכפי שהרופאה אמרה היא לא ראתה טוב ושמה שנדמה היה לה כאיבר מין היה חבל הטבור. תמתיני לסקירה שם כבר בטח תדעי את התשובה. והכי הכי חשוב שהעובר יהיה בריא - בן או בת