סקר: מה הייתן עושות אם... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתן נכנסות להריון 3 חודשים אחרי הלידה ומגלות שיש לכן תאומים?

עושות הפלה או מולידות?

19 תגובות
עמוד 1
  • משאירה.

• מולידות!!!!
    נכון שזה נשמע נורא-אבל לא הורגים עוברים רק כי אנחנו רותות שיהיה לנו "יותר קל" או "לא קשה" ..עשית מה שעשית תשאי בתוצאות.
    זו הדעה שלי......
  • ילדים זה שמחה.

וכמו בדיאטה- קשה קשה קשה אבל שווה את המאמץ לבסוף, כך בילדים. ואפילו יותר שווה.

ולא נשכח את ייסורי המצפון שבטוח יבואו על זה שהפלתי ילד שלי.

בקיצור,
    ברור שמשאירה.

• הייתי מאושרת!!!
  • ברור שמשאירה

• משאירה.

בכלל כשמתכננים ילד חוץ מהראשון, תמיד יש ״פחד״ שיצאו
    תאומים לא? חחח
  • זה מה שאני חושבת גם.

אבל לצערי הם קבעו כבר להפלה

• משאירה , ילדים זה שמחה

• הייתי מתעלפת. על המקום.
    מזל שזה לא קרה וגם לא יקרה
    פייס: ortal_hori

• גם אני הייתי מתעלפת
  • כל אחד והשיקולים שלו ! כל עוד אני לא בנעליים האלה אני לא יכולה להגיד מה הייתי עושה ... אני שנתיים הראשונות בכלל לא יכולתי לחשוב על עוד ילד ,וגם עכשיו ממש לא רציתי שיצאו תאומים ונורא פחדתי מזה ,הריון יותר מסובך ולידה וגם אחרי זה ממש קשה ...בקיצר ממש לא תענוג ,מצד שני ברגע שכבר נמצאים בתוך זה הכל מתגמד וברגע שרואים חיוך מהמם של שני קטנטנים פשוט נעלם הכל ...צריך הרבה שיקולים , גם כסף,גם יכולות,גם כוחות נפשיים ,עזרה מהמשפחה,המון דברים !!!
  • שאלה קשה... נראה לי שהייתי יולדת.. לא יודעת רק במצב כזה הייתי יכולה לדעת.. ומזל שלא (:
  • ברור משאירה .... חלום תאומים (;

ועצוב שהחליטו אחרת
  • הייתי משאירה - וכמו ששושי אמרה, הייתי מאושרת! תמיד חלמתי על תאומים
    ונכון שמבחינת זמן זה לא הכי נוח - אבל אדם צריך לשאת באחריות מעשיו! ומי שלא רוצה הריון שישתמש באמצעי מניעה.
    אני אישית לא בעד הפלה בכלל, אני לא אטיף לאחרים אם לעשות או לא, אבל בעיני, ברגע שהנשמה הטהורה הזו נוצרה- מי אני שאחליט לסיים את חייה שם.
    עצוב שהחליטו מה שהחליטו
  • הייתי משאירה.
    נכון שזה לא קל וצריך המוך עזרה, אבל מאמינה שבאיזשהו שלב תבוא ההקלה ורק נחת יצא מזה... ואני אישית מכירה אחת כזו ובעלה עוזר לה בטירוף.....................

• משאירה בוודאות אני באופן אישי נגד הפלות

• משאירה ללא ספק. לא היתי חושבת על הפלה אבל כן הולכת לאיזה אדם שידבר איתי וירגיע אותי נפשית (זה מה שתכננתי לעשות אם אכנס להריון בהפתעה)
    כמו שמישהי אמרה: צריך לשאת בתוצאות

• ההיתי הרבה יותר ממאושרת
    אלוקים נותן אגוזים למי שאין לו שינים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה