-
ובצדק
-
זה קצת מסובך...
באיזה שלב של ההריון שאלת אותו? מבחינתו זה לא מצב אידיאלי וייתכן שהשקר לא קשור אליך בכלל
אולי חברתו נכנסה להריון כדי ״לתפוס״ אותו ובמצב כזה גבר מרגיש מרומה ומטופש וודאי מתבייש בזה... אולי החשש שתספרי לאשתו לשעבר, שהיא חברת ילדות שלך, מנע ממנו. יכולות להיות אלף סיבות שלא קשורות בך בכלל ואל לך להפגע מהן.
זה מצב לא קל להיות עם אישה שיש לה 4 ילדים ועכשיו ילד חמישי שלך שמחייב אותך במקום מסויים לאישה וליתר ילדיה.
מה הוא ענה לך לגבי השקר?
זכותך לבחור לא להיות איתו בקשר יותר, ואם יש עוד סיבות אז בכלל, אבל אם זה רק הנושא הזה- שווה אולי לנסות להבין את הסיבות של הצד השני ואז להחליט
-
פאולה. ממש לא.
-
ממש לא? כלומר יש עוד סיבות? או שלא שווה לבדוק? כתבת שהוא כמו אח בשבילך ולכן אמרתי ששווה בדיקה
באופן עקרוני אני לא מאמינה בידידות בין גבר ואישה, היו לי הרבה ידידים בעבר, במשך שנים וברגע שנפרדתי מחבר של כמה שנים- הם ישר ניסו לעשות צעד... מבחינתי זו היתה ״רמאות״ והתנתקתי..
אם הגעתם למצב שאתם בקושי בקשר וזה לא תורם לכם כלום בחיים- תמשיכי הלאה, מה שחשוב עכשיו זה נועם וגולן- וכמובן את
-
אני חושבת שזה לא נכון להעלב עליו,
זה לא שהוא בהריון ולא סיפר לך, זה חברה שלו.
לחברה יש רצונות שהוא צריך לכבד. ועוד כשאת יודעת שהיתה בשמירה? ואם יש לה קטע
מוזר של אמונות תפלות?? כמו של כאלה שלא מעלות תמונות של הילדים? אלה שיודעים אולי ראו בטן
או שאלו אותה או אותו אחרי שראו. זה לא משנה. היא אפילו יכולה לא לרצות שספציפית את תדעי
כי היא לא מבינה מה זה קשר ידידות בין גבר ואישה. סוג של קנאות לא צריך להסביר.
כמה בנות מכאן מספרות על ההריון רק אחרי דופק/שקיפות/או אפילו אחרי סקירה?
ולא מנתקים איתם קשר...
בקיצור אני חושבת שחבל...ידיד ילדות ועל דבר כזה לנתק?
-
סביר להניח שהייתי מגיבה כמוך אבל לאחר מחשבה כנראה שהייתי מנסה לתת לחברות הזאת הזדמנות נוספת
או לפחות מבקשת שיסביר את עצמו בפניי...
יכול להיות שגם העובדה שהקשר שלכם התנתק אחרי הלידה גם תרם לעובדה שהוא לא מיהר לספר לך על ההריון של החברה...
ואולי זה לא מתוכנן וזה משהו שהוא לא מתרברב בו...
אני לא יודעת איזה סוג בן אדם הוא כך שאני לא יכולה להעיד לגביו שום דבר
אני כן יכולה להגיד שכשאשתו של אחד המכרים שלי נכנסה להריון והוא סיפר לכולנו והתקשרתי אליו לאחל לו מזל טוב
הוא הגיב בקרירות וחוסר התלהבות מוחלט אבל זה כי הוא כזה, ילדים זה לא כוס התה שלו, נגיד ככה...
-
איך הוא הגיב כשאמרת שאת לא רוצה קשר?
אני חושבת (מניסיון שלי..ממה שעברתי אם חברה טובה שהתרחקה אחרי הלידה) שיש שלבים בחיים שמתאים קשר מסוים ויש שלבים שזה לא מסתדר
בגלל דברים שאנחנו עוברות ושהצד השני עובר...
אני הייתי נעלבת אם חבר ילדות היה מסתיר ממני דבר כזה! חברה שלי סיפרה לי כבר שראתה פסים.....והיא חברה טובה טובה טובה!!!!
מילא לא לספר עד לסקירה - אבל עד חודש שביעי?? הרי אנשים אחרים ידעו....
-
לדעתי אין מה להיעלב.
כל אחד וסיבותיו הוא -
אי אפשר באמת לדעת למה אנשים עושים דברים.
אני אדם ממש קליל בקשרים עם אנשים.
מי שרוצה לשמור על קשר - בבקשה,
אבל עליו לקחת בחשבון את מגבלות הזמן שלי,
ואת סדר העדיפויות שלי בחיים.
מי שבוחר להתנתק - אין שום בעיה.
אני תמיד מקבלת חזרה בחיוך.
-
אני לא יודעת אם אני דוגמא טובה כיוון שאני שורפת אנשים שפוגעים בי בשניות
כמו שאני נותנת לאנשים שאני אוהבת את הלב והנשמה עשית לי משהו קטן שפגע בי בייייי
מצדיקה אותך