אוףףףףףףףףףףף אולי תעזרו לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכולם מה נש????
    אחרי הרבה התחבטויות רבות החלטתי להתייעץ איתכן.....
    כי באמת אין כמוכן וטוב מאוד לשמוע עוד דעות......
    אני עובדת בתור מנהלת תיקים אצל אבא שלי וחוץ מזה אני גם רואת חשבון.
    אני לא הכי מרוצה-
    לא בגלל אבא שלי ח"ו הוא בן אדם מדהים.ומעביד טוב......שעות עבודה נוחות .תנאים וכו'.
    אבל אני לא מתקדמת כלום!!!!כלום !!!!כלום!!!!
    שנתיים אני דורכ באותו המקום...ואולי אפילו קצת הולכת אחורה-כי מבחינתי אם לא מתקדמים בעבודה זה נקרא ללכת אחורה....
    חשבתי שאני יוכל להתקדמם בראיית חשבון ולקחת תיקים עצמאים אבל גם זה לצערי לא קורה
15 תגובות
עמוד 1
  • אני אישית הייתי נשארת אצל אבא
    נוח יותר, בטוח יותר ויש לך משכורת בכיס
    במיוחד אם את לא מתכוונת להיות קרייריסטית (יש הרבה נשים שכן).

אז אני הייתי בוחרת באופציה א'

• אני הייתי נשארת איפה שאת
    פייס: ortal_hori

• אני גם הייתי נשארת עם אבא,
    זה עסק משפחתי שלכם לפי הבנתי? גם תנאים נוחים, תחשבי שתגיעי למקום עבודה ובטח בראיית חשבון שדורשים שעות נוספות מטורפות, ואולי איזה בוס ממורמר או שותפים לעבודה שכאלו...
    בטח אם את מתכננת ילד נוסף- אצל אבא יש מי שיבין אותך.
    ניסחת לדבר איתו? אולי לעשות אצלו איזה פרוייקט שיכניס לך עוד לקוח? משהו גדול יותר שייתן לך עניין? ואולי גם העלאה במשכורת

• היי,
    אני יכולה להבין את התסכול שלך...
  • הייתי נשארת כי את לא מתכננת קריירה בקרוב..

• בןחרת באופציה הראשונה בייחוד לאור העובדה שאת מתכננת ילדים בקרוב

• אני יגיד לך מנקודת מבט שלי:
    גם אני עובדת עם הבעלול אז נכון שיש פאשלה אז זה נשאר במפשחה ואח"כ
    יש מלא כעסים וכו' וכו'
    לא מפתחים קרירה כמו שחלמנו ואין חברה כמו שרצינו
    אבל וכאן האבל גדול מאוד:
    שאת מאחרת אף אחד לא מצייץ לך שהילד חולה כולם מתחשבים בך
    ובמיוחד שאת חושבת להרחיב את המשפחה
  • אני הייתי בוחרת באפשרות הראשנה שציינת
    בהצלחה במה שתחברי לעשות
  • אופציה א- הכי נוח אצל אבא ואם את לא מתכוונת להיות קריריסטית אז חבל לאבד את זה

• ווווווווואי בנות תודה רבה רבה!!!!
    ממש חיזקתם אותי...ואני עכשיו יותר בטוחה בעצמי וחושבת שאופציה א לעכשיו יותר טובה
    ד' יעזור שבאמת אני יצליח להתקדם במקום שאני נמצאת בו.....
    ושוב תודה לכם.
  • אופציה א׳ ברור
    בתור אחת ששנים עבדה בעסק של הורים הנוחות השעות הלכתי באתי לא הגעתי בלי לחשוב פעמיים בלי לבקש חופש מראש מהבוס המשכורת נשארה כמו שהיא תמיד
    תנאים מעולים....
    הכי מבינים בעולם רואה יום יום את המשפחה ... ותמיד הרגשתי הכי בנוח ואמרתי בעבודה אחרת לא הייתי מחזיקה מעמד ...

אחרי לידה השניה שילדתי את ענבר החלטתי להשאר בבית ולגדל אותה , עזבתי את אבא חתמתי בלשכה ומאז התחלתי לעבוד בעסק הפרטי שלנו ( שלי ושל בעלי) ככה אני עובדת מהבית ועצמאית לעצמי ואין לי שום בוס על הראש ... ודאגות ... ברור שאופציה א׳ הכי טובה לך כרגע ובשנים הקרובות ... בהצלחה !

• אני עם ג'ף בכל מילה, היא נתנה לך לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה
  • אין ספק שלהישאר אצ׳ל אבא שלך וכמובן להתעקש על התקדמות שם

• בהצלחה וכמובן כמו שאמרו גם אני הדעה של א' בהצלחה
  • בהצלחה וכמובן כמו שאמרו גם אני הדעה של א' בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה