היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי, לא שכחתי אותך!!! הבטחתי לך פרטים ברגע שאכנס למחשב, אני פשוט במעבר דירה שמתעכב וכבר אין לי אינטרנט בבית.. רק דרך האייפון. בכל מקרה הדולה שהפנתה אותי לרופא שעושה בדיקה מקיפה יותר לגבר- ועולה על בעיות שיכולות להיות פשוטות מאוד אפילו לטיפול בזרע של הגבר (כגון דלקת שלא מזהים בבדיקת זרע רגילה; המליצה על רופא במרכז- לא רשמה לי את שמו אבל נתנה לי טלפון בקליניקה 09-7414442 היא רשמה שזו בדיקה לא כל כך נעימה לגבר אבל מקיפה יותר וביננו- אנחנו עוברות דברים מספיק לא נעימים בתהליך, גם הם יכולים... לדולה קוראים שירלי היא מחיפה, תוכלי לומר ששמעת עליו דרכה.. היא רשמה לי משהו נכון בזמנו, רופאי הנשים מתמקדים בעיקר בנו ולא בגבר ויש לא מעט מקרים שטיפול קצר בגבר מונע את כל ההזרעות המיותרות וכו... במיוחד שאמרת שאצלך נראה שהכל תקין וכבר ילדת בעבר מנישואיך הקודמים המון המון בהצלחה, מחזיקה לך אצבעות
9 תגובות
עמוד 1
תודה רבה מותק , אני ארשום את טלפון , גם מבעלי הנוכחי היה לי הריון לפני יותר משנה. אבל טוב לדעת שיש עוד בדיקה שאפשר לעבור , גם בעלך עבר אותה ? למה היא לא נעימה ? זאת לא בדיקת זרע רגילה? בבדיקת זרע אחרונה שעשינו יצא הכל תקין , הבנתי מפרופסור מפורסם שצריכה לעבור לפחות שנה מבדיקת זרע קודמת לפני שמבעצים עוד אחת. תודה לך על דאגה.
/]
מרגוש
בעלי נאלץ לבצע 3 בדיקות זרע בתקופה של בין חודשיים לשלושה חודשיים הפרש בין כול בדיקה ותמיד תמיד תמיד הייתה תוצאה שונה כול בדיקה הייתה שונה בין אחת לשנייה....
אז לדעתי שווה לכם לעשות בדיקת זרע נוספת
לבעלי יצא לעשות גם כל חודשיים בדיקה והתוצאה הייתה שונה באופן משמעותי... לא שמעתי מעולם לחכות שנה! איזה היסחפות :)
איה
אוראלי מאמי , לא מזמן עברתי השבחה לפני הזרעה ואמרו לנו שהתוצאה טובה. וכך היה גם בכל 3 השבחות אחרות , פרפוסור אשכנזי אמר לי שהיה משהו לא בסדר היו אומרים לי את זה בהשבחה. אבל טוב לדעת שיש עוד בדיקה מקיפה.
/]
מרגו את מטופלת אצל אשכנזי? באופן פרטי?
ממליצה?
איה
מרגוש יקירתי
אני לא הספקתי להגיע אליו, היא המליצה לי עליו ולא הרבה זמן אחרי זה אבא שלי נפטר ואז הפסקתי עם כל טיפולי הפוריות בבת אחת... חמישה חודשים אחרי פטירתו נקלטתי להריון טבעי בלי טיפולים. הדולה מופיעה בפייסבוק כ״שירלי דולה לאחר לידה״ - היא מקסימה והיא תשמח למסור לך פרטים מדוייקים יותר ממני לגביו, אם הבנתי נכון היא טופלה אצלו ובנות אחרות שהיא ליוותה. היא אמרה שהוא עושה בדיקה לגבר ולזרע - לא בדיקה רגילה. ויכול לעלות על ממצאים שלא רואים בבדיקת זרע רגילה. לדעתי שווה לנסות, לדבר איתה/ עם הקליניקה ולהבין מה בדיוק הוא עושה ובעזרת השם תצליחו
אוראלי יקרה אני יודעת מתוקה , אבל כמו שאומרים נגיע לגשר נחצה אותו , תודה בובה על תמיכה. איה יקרה אני חושבת שאם היה צורך היו מפנים אותנו לעוד בדיקת זרע, כמו שרופא אמר אם היה צורך כבר היו אומרים לי, איה אני לא מטופלת אצל פרופסור אשכנזי , הייתי אצלו ביעוץ (מטעם הקופה ב100 שח) הוא מאד מקצועי ובן אדם מאד נעים , אבל צריך לחכות המון זמן בתור. לפעמים אפילו שעתיים( יש המון זוגות)
/]
תודה רבה לך פאולה , אני אחפש אותה בפייס. תודה מותק על העזרה.