למי שעברה הזרעה/הפרייה- זקוקה לעצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתן חושבות שאחרי 3 הזרעות עם גונל לעבור להפרייה או שלהמשיך עוד כמה פעמיים הזרעות ?

עלינו:
    מנסים כמעט שנתיים..... בני 28...
    זרע גבולי מבחינת התנועתיות...למי שמבינה אחרי השבחה יוצא בין 30-40%
    תודה

איה
13 תגובות
עמוד 1
  • היי לך

אני יכולה לשתף אותך על עצמי אני בת 23 בעלי בן 24 עברנו הזרעה אחת מיד לאחר מכן הפרייה

תלכי על הפרייה הרבה יותר עדיף
    הרבה יותר טוב

אני מציעה לך מכול הלב לעלות שלב
    השד ביכלל לא כזה נורא כמו שזה נשמע!!

אצלנו גם הייתה בעיית זרע...
    ניסינו שנה וחצי

שיהיה לך בהצלחה!!

• היי מורני תודה על המענה
    אני האמת לא מפחדת לעלות שלב ולעשות כל מה שצריך שכמה שיותר מהר אזכה לתוצאה המיוחלת
    הבעל ממש מתנגד ואומר שזה מהר מדיי....
    אני קצת לא יודעת מה לעשות אם להתווכח איתו או שלהבין גם את הצד שלו

בנתיים אני אחרי הזרעה שניה שעשיתי היום והרופא דיבר איתנו על עוד הזרעה ואחר כך לעבור להפרייה (שבנתיים נכין את כל הבדיקות)..

אז יש לי עוד זמן לחשוב מה לעשות איתו, מקווה שהפעם יקלט ולא אצטרך להגיע לזה בכלל
    איה
  • תדעי רק שזה לוקח לא מעט זמן להכין את כול הבדיקות להפרייה
    אני שהייתי הכי זריזה שיש
    לקח לי קרוב ל-4 חודשים
    גם הטיפול עצמו לוקח זמן
    זה לא כמו הזרעה
    תקחו בחשבון את הזמן הזה...

• איזה הכנות? אם אצטרך אני עושה את זה בפרטי
    את כל הבדיקות דם נוגדנים, hiv, זיהומים, כירוגית שד, גנטיות וככו׳ עשינו...

מה עוד צריך?
    האם חובה צילום רחם לפי דעתך?

איה
  • יש הרבה בדיקות שהרופא צריך לתת אליהם הפניה, בדיקות דם כאלו ואחרות, איידס, פאפס, א.ק.ג., שד ועוד...אני עשיתי הכל בתוך חודש...כמובן שגם בעלך צריך לעבור איידס וצהבת נראה לי
  • תודה שושי!!
    אם אם ככה..עשינו הכל

הבנתי שצריך 3 הזרעות לפני שעוברים להפרייה
    בכל מקרה אני מתפללת שההזרעה של היום תצליח!!!!!!!
    איה

• דניאל שלום,

קראתי את השתלשלות ההתכתבות שלך.
    בע"ה הלוואי וההזרעה הזו שאת כ"כ מייחלת לה תצליח! וגם אם לא זה לא נורא...

שום דבר זה לא מהר מידיי...הכל זה מאוחר מידיי!
    כמה שניראה לך שהבעל מבין ותומך ונימצא שם בישבילך (וכל זה נכון) אבל אף אחד באמת, חוץ מעצמך, לא מבין כמה את רוצה את זה לא מכל הלב אלא מכל הנפש!

וכדי שהם יבינו את זה צריך לעשות שיחה מלב ללב עם הרבה אומץ,פתיחות ודמעות! והוא יבין ויהיה שם בישבילך!

גם בעלי היה ככה, גם של כמה חברות שלי והעצה שלי תמיד הצליחה להם

תהליך ההפרייה זה תהליך דומה אך שונה מתהליך ההזרעה, הוא מלווה בהרבה אומץ ורצון טוב וכמובן תיקווה! אבל הכל קטן עלינו שזה קשרור לבייבי שלנו אנחנו לביאות לא משנה מה?!?!

וזה תהליך שהוא סופר קריטי והוא תמיד מצליח!
    שיהיה לך המון בהצלחה ולכל שאלה אני פה...
  • אני לא מה זה הקטע הזה שחייב לעשות 3 הזרעות לפני הפרייה?
    מאיפה זה בא?
    זה בכלל לא הגיוני

אני עשיתי אחת בלבד! וגם זה היה יותר מידי
    ועברנו ישר להפרייה ...

• הי!
    קודם כל - נקווה שכל השרשור הזה לא רלוונטי כי תקלטי אחרי ההזרעה של היום
    ואם בכל זאת זה לא יקרה...
    ההחלטה היא מאוד סובייקטיבית.
    אני בת 32, בעלי 37, ניסינו שנתיים טבעי, יש בעיית זרע (תנועתיות,ריכוז).
    בסופו של דבר לפני כמה חודשים החלטנו ללכת על IVF, ולא עשינו הזרעות בכלל לפני. אין חובה לעשות X הזרעות לפני IFV. הכל תלוי בבעיה שלכם ובאישור של קופ"ח (אני במכבי שהתרשמתי שהם לא עושים בעיות בד"כ).
    השאלה היא מה את, וגם אתם כזוג, מרגישה/ים. אם אתם מוכנים לזה נפשית, מרגישים שמיציתם את כל האופציות האחרות - תתקדמו. אם לא - תנסו עוד.
    רגע השבירה האישי שלי היה כשקיבלתי מחזור ופשוט ישבתי מחוץ לבית ובכיתי ובכיתי והרגשתי שאני לא יכולה יותר להכיל את המתח והאכזבה האלה כל חודש. וכך הבנתי שהגיע זמן להתקדם. גם בעלי הרגיש ככה. ניסינו טיפולים אלטרנטיביים, נתנו לזה זמן, עד ש... היינו מוכנים נפשית ופיזית
    לגבי בעלך. נראה שבאמת לא תזיק שיחה רגועה ומעמיקה בנושא. תסבירי לו מה את מרגישה, ומה תרגישי אם תעשו כך או אחרת. בטוחה שאפשר להגיע להבנה ולהסכמה בנושא.
    שיהיה המון בהצלחה!
    ענת
  • היי בנות!!
    קודם כל אתן מקסימות, כל תגובה של כל אחת מכן העלתה לי חיוך על הפנים
    אני באמת מקווה שההזרעה של היום תצליח, אני מנסה להיות אופטימית אבל שומרת על שפיות (פעמיים קודמת הייתי בטוחה שיצליח והאכזבה הייתי נוראית!)
    חלילה אם לא יצליח הפעם, אני מרגישה מוכנה פיזית ונפשית להפרייה...אני נשואה שנתיים וחצי וממש מנסים עם איקקלומין וגונל והזרעות כבר שנה וחצי בערך..
    אני משתוקקת לילד/ה ברמות שאין לתאר וכל מחזור שאני מקבלת אני נכנסת לדאון של יומיים שלושה של בכי ותסכול..
    הבעל מבחינתו נגד הפרייה בשלב הזה....חושב שזה מוקדם אחרי 3 הזרעות
    אנחנו מדברים המון ויש לנו שיחות נפש טובות והוא מבין אותי אבל פה הוא ממש עיקש

אני מקווה שכל השרשור הזה יהיה מיותר עוד שבועיים אבל במידה לא...אני אולי אקח אותו לשמוע עוד חוות דעת של רופא.. כי חשוב לי שהוא ירגע (הוא נלחץ יותר ממני שהרופא זרק את המילה הפרייה)
    אני בעד אם זה מקדם את העניין אבל גברים....לכו תבינו את הראש שלהם

סליחה על החפירה, אבל עזר לי קצת לפרוק

איה
  • ענת התגובה שלך מקסימה!
  • אין ספק שמדובר בתהליך לא פשוט וסובייקטיבי....ורק מי שנמצאת בתוכו יכולה להבין את העוצמה שלו ואת החיי זוגיות שמשתנים, אני יכולה להעיד על עצמי שכל התהליך באיזה שהוא אופן מחזק את הזוגיות ומכניס מין אתגר כזה שמקרב ונלחמים על המטרה ביחד אבל יחד עם זאת, מכניס לא קצת מתחים ותהפוכות רגשיות, תסכול קנאה וכו׳..

אני כרגע נותנת צאנס להזרעה שעשיתי.... משתדלת להישאר אופטימית :)

תודה לכל התגובות שלכן!!! רק בשורות טובות ופוריות! אמן!!!!!!!

איה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה