הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות!!!
    אחרי שתי בדיקות ביתיות ובדיקת דם שהראתה 68670 IU/L
    אין ספק שאני בהריון. אני מאוד מאוד שמחה!
    אמרו לי שזה מעל חודש כנראה כמובן צריך לשאול רופא נשים. מה שכן מפתיע אותי זה שבניגוד למה שכתבתי בפוסט קודם הווסת הספונטנית האחרונה הייתה דווקא בסוף אפריל... מה שאומר שאו שאני מתבלבלת במשהו או שזו לא הייתה וסת בכלל.
    בכל מקרה אני מאושרת!
    אני מאחלת בהצלחה לכל הבנות! מי יתן לכן כח ויהיו לכולנו הריון !!!
7 תגובות
עמוד 1
  • איזה יופי בשעה טובה!!

איזה טיפול עשית?

איה
  • לפי הבטא הגבוהה יכול להיות שזו לא היתה ווסת...
  • לא עשיתי שום טיפול. היה לי בחורף פעמיים איקקלומין שלא עבד, ואז עשיתי הפסקה כי הייתי צריכה לעבור ניתוח קטן. יצא ספונטני
  • ספונטני הכי טוב

בשעה טובה ובשות טובות וכמובן הריון בריא וקל

איה
  • רק לידיעה, אני עשיתי 3 חודשים ברצף איקקלומין, ואחרי שהפסקתי נקטלתי להריון טבעי!
  • שושי....נראה לי כמעט בלתי אפשרי שאת במצב שאת כל כך רוצה את זה להעביר הילוך
    והעניין הוא שבאמת שמעתי הרבה בנות שנקלטו טבעי אחרי הפסקה מכל הטיפולים

הלוואי עלי!!!!

איה
  • שלום בנות!
    אז אחרי אולטרסאונד אני בהריון 9 שבועות (ז"א 7 שבועות הריון נטו) .
    האמתי שהפסקתי טיפולים בגלל ניתוח ואפילו עברתי אותו בלי שידעתי שאני בהריון אבל נראה שהכל בסדר.
    תודה לתגובות המקסימות ובהצלחה לכולן!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה