היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות היום הייתי אצל הרופא הוא המליץ לי על הטבעת הזאת אני אחרי לידה ראשונה הבנתי שזה לא ממש מומלץ אחרי לידה אחת..בנוסף הייתי רוצה לדעת את היתרונות והחסרונות והאם חס וחלילה יכול להיות מצב שזה יפגע בפריון..
6 תגובות
עמוד 1
אם את רוצה אמצעי מניעה קל ועם פחות תופעות לוואי ,לא גלולות ולא מדבקה ,תנסי נובורינג ,זו טבעת שמחדירים לנרתיק והיא משחררת הורמונים בצורה מקומית ,השפעה של הורמונים על הגוף היא ממש מינילית ! על התקן אין לי המלצה כי לא עשיתי אחד כזה . נראה לי פולשני מידי וחודרני מידי ...
לא יודעת לגבי הקשר של מירנה ללידה ראשונה. אחרי הלידה הראשונה, כשהיה נמאס לנו מקונדומים (בזמן ההנקה, כי זה מה שהרופא המליץ לנו), באתי לרופא שלי ואמרתי לו שאני רוצה מירנה. הוא ענה לי "חבל לי עלייך". לא יודעת אם בגלל שזה ל-5 שנים (למרות שתמיד אפשר להוריד), או בגלל העלות (כ-1000 ש"ח). הוא נתן לי התקן אחר - נובה טי- שעשתה לי דימומים של 11 יום בחודש וחזקים וכמובן גם אנמיה כתוצאה מכך. כשבאתי להוריד את ההתקן כדי להיכנס להריון, אמרתי לו שבפעם הבאה מירנה. רוצה לציין שממש לא היתה לי בעיה להיכנס להריון אחרי שהוצאתי את ההתקן - אחרי חודשיים.
אני מסכימה עם eski השתמשתי בנובה רינג 4-5 שנים, אחרי שהחלפתי לא מעט סוגי גלולות לא היו תופעות לוואי כמו בגלולות, לא נפיחות לא תאבון... זו טבעת גומי שמחדירים לנרתיק פעם בחודש- את לא מרגישה את זה בכלל, זה לא מפריע לקיום יחסים- וכמות ההורמונים בטבעת מינימלית ולא עוברת לך במערכת העיכול כמו גלולות אלא משפיעה ישר באזור היעד...
אגב אני שמעתי על נשים שנכנסו להריון עם התקן תוך רחמי...
נדמה לי שלאחותי יש את זה אבל כמו שאמרו לא מומלץ אחרי לידה ראשונה כי זה עולה יקר והטווח הוא 5 שנים
(יש לאחותי כבר 3 ילדים)
האמת היא שאני בכלל לא מסתכלת על המחיר השאלה אם הטבעת טובה אם כן אני ישלם גם 2000 שקל אני לא יכניס לגוף שלי סתם משהו..כמו למשל טבעת לחמש שנים ב 250 שקל זה נשמעלי הזוי..חוץ מזה שחברה שלי נכנסה איתה להריון ועם המירנה יש 2% להיכנס להריון
יכול להיות שיש בלבול קטן-חלק מהאנשים קוראים להתקן -טבעת. אז יש לנו : גלולות:שחלקן מיועדות להנקה וחלקן לא.אבל לפי רוב הנשים הגלולות שמיועדות לתקופת ההנקה עושות הרבה דימומים(בעייתי מאוד לשומרות טהרה) ותופעות לוואי לא נעימות...... התקן: יש שני סוגים .מירנה-שהוא על בסיס הורמונים-שהרופאים לא ממליצים לשים אותו כול עוד את רוצה ילדים.......הוא ל5 שנים ונראה לי שבקושי מקבלים איתו מחזור. ויש לא על בסיס הורמנים שכביכול זה הכי טבעי שיש למי שלא רוצה הורמונים בגוף-הוא עולה בסביבות 700 ש"ח.לי היה אותו ואני ממש לא ממליצה. המחזור היה ממש זוועתי-ארוך וקשה. וחוץ מזה יש מדבקה-ששמעתי עליה אבל אני לא מכירה. יש נובהרינג-שנקראת גם טבעת.אני מכניסה פעם בחודש -מחברת 2-3 טבעות ובמהלכן לא מקבלת מחזור ואז מוציאה לשבוע ומכניסה חדשה. עד כה ב"ה לא היו דימומים-ואם כן זה רק לתקופת הסתגלות של 3 חודשים...ובכלל אין תופעות לוואי. אבל,היא לא ממולצת לתקופת ההנקה הראשונית בגלל שהיא גורמת לירידה בכמות החלב.אז רק לתקופה שבה ההנקה ממש מבוססת. אני למשל התחלתי להשתמש בה רק אחרי 9 חודשים-עד אז הייתי 4 חודשים בלי כלום ועוד 5 חודשים עם נרות-זה לא בטוח מאה אחוז זה ברור אבל לקחתי את הסיכון כי לא הייתי מסוגלת לחשוה על גלולות או התקן.