שאלות קיץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
9 תגובות
עמוד 1
  • נתחיל מהראשון. מסנן קרינה לפעוטות ותינוקות קונים את המקדם הגנה הכי גבוה, עם עדיפות לטואטל בלוק. מה זה לא קרה שום דבר? לא צריך לקרות כלום אם שומרים על כללי חכם בשמש
    פייס: ortal_hori

• אפשר לוותר על הקרם הגנה לתינוקות לדעתי (למרות שהמרקם שלו יותר קליל ויותר נעים לתינוקות).
    באוגוסט כמובן שכבר אפשר להוציא עם שכבה אחת ארוכה אבל עם רגליות.
  • האמת שמטרידה אותי אותה שאלה של הלבשה בחודש הראשון. אמורה ללדת ביולי, אמא שלי אומרת שצריך להלביש את התינוק בארוך, גם בלי לצאת החוצה... בחום הזה ארוך??

• בחוץ, כמו שאורטל אמרה זה בגלל השמש צריך ארוך. אבל
    את יכולה להלביש בקצר ולהוריד את הגגון של העגלה או לכסות במשהו.... ואז הוא במקום מוצל, ומה האורך שהוא לובש כבר לא משנה.
    בביניינים ובבית ובאוטו יש מזגנים בקיץ , אז אפשר ארוך שכבה אחת.
    עד היום שמתי לו ארוך, היום בחמסין כבר קצר והיום הוא בן כמעט שלוש שבועות.
  • לענין השאלה השניה- שאלתי בבית חולים מה עושים שיולדים בקיץ ואמרו: שכבה אחת ארוכה.

קצר לא היתי מלבישה כי בכל זאת- הוא נולד רק לפני שניה...

• מומלץ ועדיף מקדם הגנה לתינוקות !
    ובקשר לבגדים אומנם ילדתי את רואי בחורף ואת ענבר באביב עדין לא יצא לי ללדת בקיץ, אבל מנסיון של האחיינים שלי אבל אחרי שבועיים שלוש כבר ניתן ללבוש קצר ובזמן של הארוך זה דק וארוך כמו שלך חם חם גם לתינוק ....

• כשהדס היתה בת שנה והיינו בבריכה קניתי פשוט קרם הגנה לילדים .
    הרי היא היתה קטנה אז לא שמנו אותה בבריכה בשמש ועדיין לא התרוצצה לבד בשמש .
    סתם כי המיועד לתינוקות היה ממש יקר.

לגבי הלבוש לדעתי מוציאים עם שכבה אחת ארוך ( מחר אגיד לך מה אומרים לי פה ביציאה ב"ה) .. ואחכ בבית כבר משנים למה שנראה לך ומרגיש לך - תלוי מזגן או מאורר או מה טמפ החדר

• טוב עשו הדרכה ואמרו לשים בחודש הקרוב בגד ומכנס ארוך ודק .
    אבל בעוד חודשיים באוגוסט אני חושבת שההנחיה תיהיה אחרת . אז פשוט תחכי ותראי

• הם עפים על עצמם ובהנחיה אומרים 2 שכבות ארוכות דקות
    אני ילדתי באמצע אוגוסט והלבשתי שכבה אחת ארוכה דקה. אחרי שבועיים שמתי חולצה קצרה ומכנס ארוך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה