מתי העברתם לטיולון??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאור מחרתיים יהיה בן 11 שבועות והאמת היא שנראה שמזה משעמם לו באמבטיה ואני רואצה להעביר אותו לטיולון אני יודעת שזה לא הכי מומלץ אבל מתי באמת כבר אפשר להעביר?

24 תגובות
עמוד 1
  • דרך אגב הטיולון שלי נשכב ממש..טיפה ממש טיפה הגב עולה..

• לדעתי חכי עוד קצת לפחות עד גיל שלושה וחצי חודשים ,את יכולה להניח אותו על הבטן בעגלה כשאת בטיול וכך הוא יתרגל את חגורת הכתפיים יסתכל על העצים וכו' הכי טוב בשלב הזה שכיבה מלאה
  • חחח על הבטן?אין מצב הוא מתעצבן ומתחיל לצרוח!!והאמת היא שהאמבטיה כבדה ואני בקושי יוצאת בגלל זה מהבית

• תנסי לסים אותו בטיולון ואם הוא יוהב אותו אז למה לא? יש טיולונים בלי אמבטיה בכלל ומלידה אנשים סמים תינוקות בעגלות כאלה רק עם מזרון

]
  • לדעתי מוקדם מידי .
    אני משכתי עד חצי שנה כי היה גם חורף .

• זה שהוא בוכה ומתלונן אז מה?! תשכיבי אותו אפילו בהתחלה לדקה ,למחרת לדקה וחצי ,וכל יום תגדילי עוד ועוד ,זה חשוב ,כל ההתפתחות היא על הבטן
  • ההפך הוא אהב יותר את הטיולון מהאמבטיה כבר ניסיתי אבל חמותי אמרה בגלל שהיא עוד לא מחזיק תראש אז כדאי שהוא יהיה באמבטיה אבל מבחינת הנוחות שלו מאור מאוד סקרן הוא אהב את הטיולון כי מהאמבטיה הוא לא רואה כלום

• את נהוראי בחודשיים וחצי חודשים כי הוא היה גבוה לגילו 555
    את תהל בשלושה חודשים
    האמבטיה הייתה כבר נורא צרה לה.

• מאור 60 סנטימטר..והאמבטיה גם כבר צרה לו מאוד אבל מבחינה רפואית זה יהיה בסדר אם אני יעביר אותו לטיולון?

• מבחינה רפואית אין שום בעיה שיהיה בטיולון אם הוא נשכב כמעט לגמרי
  • הבעיה שאני לא יודעת עד כמה מעלות זה הטיולון של ברווי זאת הבעיה
    זה מה שרשום על הטיולון באינטרנט לא יותר מזה
    טיולון נשכב עד לכמה מעלות, מספר מצבי ישיבה בטיולון : טיולון מתכוונן ל3 מצבים של שכיבה\ישיבה, זוית המושב של הטיולון הינה קבועה, ב90 מעלות, כך שגם כאשר הילד ישן, הרגליים נשארות בזוית.

• ובמקום אחר רשום
    הטיולון של עגלת BREVI נשכב ל3 מצבים שונים ויש לו זוית קבועה בחיבור המושב של 110 מעלות

• אם לפי העין שלך זה נשכב כמעט לגמריי אבל לא עושה 180 מעלות (שזה שטוח לגמריי)
    אבל בעין זה ממש ממש קרוב לזה ואת רואה רק שזה לא ככה כי הברגים של הקיפול מבליטים את זה.
    אז זה 175 מעלות.
    לפי דעתי זה לא נורא, אבל אני בספק שהוא יראה משם משהו שקורה בחוץ, כי זה עדיין שכיבה. אבל לפחות יהיה לך קל להוריד את העגלה החוצה.
    העיקר שזה רק לטיול בחוץ זה לא שהוא הולך עכשיו כל הזמן בבית גם להיות ב175 מעלות.
    יש כאלה שיושבים בטרמפולינות חצי יממה ששם זה חתיכת זוית....שזה באמת לא בריא.
    175 לטיול זה נראה לי בסדר. כמה כבר אתם מטיילים בטח לא 5 שעות?
  • בגיל חודשיים וחצי בערך עברתי לטיולון- אבל רק מתי שיצאתי איתו לטייל בסביבה
    נסיעות שבת להורים עדין היה באמבטיה
    בגיל חצי שנה בערך עבר סופית לטיולון

גיסתי מגיל אפס שמה בעגלת טיול- אבל מדובר בעגלה שנשכבת בזוית של 178 מעלות שזה כמעט 180

• בדיוק אתמול אמא שלי הביאה לו טרמפולינה אבל למזלי גם היא נשכבת!והוא מאז נמצא שם רוב היום אלא אם כן הוא נרדם ואני יר מעבירה למיטה
    מאור ילד מאוד סקרן הוא אפילו לפעמים כלכך שקוע בטלויזיה כמו בנאדם מבוגר ודיי משעמם לו בעגלה כי היא סגורה והוא לא מצליח לראות ממנה כלום חוץ מאת התקרה בטיולון הוא יכול לראות הכל הטיולון של ברוי ממש טוב מהבחינה הזאת חוץ מזה שזאת עגלה חרא...השאלה לכמה מעלות הוא נשכב אני מנסה לחפש באינטרט אם רשום משהו על זה
    בעגלה עצמה רשום מגיל 6 חודשים חחחח אני ממש יחכה עוד שלוש חודשים אני ישתגע!!

• תתיעצי עם איש מקצוע לגבי הנושא הזה לפני שאת מעבירה אותו
    לי נאמר ע״י מישהי שלמדה ומעבירה קורסים להורים עם תינוקות שזה ממש לא בריא להעביר ישר לטיולון בגלל הזוית, הורים לא מודעים לזה אבל זה גורם נזק לגב העדין שלהם.
    אז נכון או לא נכון- אני לא יכולה לומר בשמי, רק שזה נושא חשוב מספיק ככה ששווה בדיקה מעמיקה יותר עם רופא אולי עם אורתופד שמבין את העניין

• אני העברתי סביב חצי שנה
  • התקשרתי לברווי אמרו שיחזרו אלק אלק

• עד שהבנתי למה את מתכוונת
    פייס: ortal_hori

• לאאא חחח זה הטויולון של העגלה שלי עגלת ברווי ובסוף גם לא העברתי למרות שהוא לא מתלונן כואב לי הלב עליו החזרתי שוב לעריסה

• אני מקווה שאני לא מטעה אותך כי זה פשוט היה מזמן אבל ממה שאני זוכרת ב 4 או 5 חודשים הוא עבר לטיולון מפאת גודל :)))
  • אין בזה כללים. כל ילד ושלו...
    אני העברתי לקראת גיל חצי שנה שראיתי שחם באמבטיה ושמתחיל להיות לה לא הכי נוח.
    העברתי אותה לטיולון אינגלזינה אביו ועד לפני חודש היא היתה שם, עכשיו עברנו למשהו קליל יותר שזה הצ'יקו לייט וואי ואנחנו מבסוטים עד הגג

• תראי רוני מאוד גבוהה ומשכתי אותה באמבטיה עד גיל חמישה חודשים ...( ברווי)
    אל תעבירי אותו עדיין לטיולון ... אם הוא ישן על הבטן אז בכלל אל תעבירי אותו כי בטיוליו זה ממש לא נוח כי זה לא ישרה...
    וגם הצילון לא עושה מספיק צל ...
  • יקירתי לי יש את הטיולון של ברווי והוא רחוק מאוד מלהיות שכיבה מלאה !!! האמבטיה שלו נהדרת ואני משכתי עם הגדול 7 חודשים ועם הקטנה עד6 חודשים וזה לפי המלצה של כירופרקט. ואגב על הטיולון שלנו יש מדבקת יצרן שבה כתוב בפירוש שהטיולון מתאים מגיל 6 חודשים ומעלה! בקיצור אל תמהרי :-)) מנסיון את עוד תתגעגעי לנוחות של האמבטיה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה