היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני כל היום עייפה וחלשה עד עכשיו אני הקאתי פעם אחת היום פתאום אני שותה מים ופשוט הקאתי מים וממש חלשה הגעתי למצב שאני לא הצלחתי לעמוד על הרגליים והתחלתי להזיע אני כל יום כל היום חלשה עייפה ורוצה רק לישון גם עכיו בזמן שאני מקלידה עיינים נעצמות לי בבוקר בזמן שאוריה הייתה בגן אז נחתי איזה שעה וחצי בצהריים שהיא ישנה וגם אני נרדתי ועוד פעם אני רוצה לישון פשוט לא מצליחה להחזיק מעמד מרוב חולשה ועייפות. לא זוכרת אם היה לי ככה עם אוריה. זה הגיוני שזה מה שקורה לי?
9 תגובות
עמוד 1
גם ההריון וגם בעלך... בטח שאת גמורה
מה הקשר לבעלה? ההריון גורםצלגוף להיות עייף תנצלי כל הזמדנות לישון אם הילדה כבר ישנה לכי לישון גם את
שהכל עליה שהוא לא מאפשר לה לצאת קצת להתרענן זה קשה! במקום להקל עליה ולפנק אותה הוא לא עוזר בכלום
הוא לא אומר לה לא....הוא פשוט נהנה מזה שהיא לא מבקשת ולא דורשת
פעם אחרונה היא ביקשה שהוא ישמור על הילדה והוא לה לא שהוא לא יכול להחליף טיטול...
עייפות בהריון - מוכר ונפוץ בשילוב עם החום שבחוץ אפילו עוד יותר נפוץ תקפידי על שתייה מרובה ותשתדלי לתת לעצמך לנוח ככל הניתן.. הגוף עובד עכשיו קשה
טניוש, גם אני עד היום לא מצליחה לעבור בשלום את השעה 14:00 אם אני לא שמה ראש לאיזה שעה לפחות
כל הריון הוא בהחלט שונה מבחינת העייפות אני דווקא בהריון הזה כל ההתחלה לא הייתי עייפה בכלללללללל אפילו הייתי ערה עד השעות הקטנות של הלילה אבל עכשיו בחודש הזה חייבת לישון צהרים או נרדמת מיד אחרי הילדים ..... מה שקורה לך הגיוני בנוסף להריון עייפות , חם מאוד , יש לך לטפל באוריה מה שהריון קודם לא היה לך וגם יכולת לישון כל פעם שרצית , ותשתי המוןןןןןןן זה חשוב !!!
תאכלי ארוחות מזינות תשתי טוב אל תשכחי ברזל וכו ותנוחי כשאפשר בריאות