היוםם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי הערכת משקל.....
    איך זה הולך? בדיקה ארוכה?

9 תגובות
עמוד 1
  • איזה כייף.

זה עניין של 2 דקות.

• אה, באמת?? 2 דק'?? חח
    אמא שלי אמרה שהיא תשאל מה יש לי בבטן..... (היא נורא רוצה בן למרות שאמרתי לה שבאולטרסאונד אמרו לי שזה בת.......)
    כל מי שראה אותי אמר לי שיש לי בן בבטן אז אמא שלי חושבת שהוא איזה פרופסור ותולה תקוות שאולי זה באמת בן......חחחחחח

• בדיקת אולטראסאונד רגילה, בעקרון בכל בדיקה שעשית עשו הערכת משקל (מדידת היקף ראש, היקף בטן ואורך עצם הירך) בבדיקה הפעם לא בודקים את כל האיברים אלא בדיקה קצרצרה שמודדת היקפים אלו בלבד.
    תהני
  • פולה ענתה לך
  • כמו שענו: מודדים היקף של כמה איברים ואז אומרים מה המשקל.

אני בהריון הבא בעזרת השם לא ארצה לדעת מה המין
    אם זה בן- אז יורש בגדים של הגדול
    אם זה בת- אז הבגדים הראשונים הם בצבע של שני המינים אז היא תלבש אותם עד שארוץ לקנות

• לי יש בן,בת,בן.
    ב"ה
    ועכשיו בעז"ה בהריון הבא אני מאוד רוצה בת.מאוד מאוד מאוד!!!!!!
    לאחותי נולדה עכשיו בת ואני לא מפסיקה להסתכל על הבובה הקטנה הזו.
    הבת שלי נולדה אחרי הנסיך הבכור.
    להבת הראשונה שהלבשתי אותה היתה עם בגדים של בנות...לא היה מצב שלא.כי היא נסיכה אמיתית!!!!!
    אח"כ כבר היא גיוונה עם בגדים בצבעים ניטרלים של הבכור....
    אני אוהבת את 2 הבנים שלי כ"כ....
    אבל אני מממש ממממש רוצה עוד בנות.מתה על בנות......
    לא היה אכפת לי עכשיו תאומות בנות...!!!!!!
    אבל אני מבינה את הרצון שלך לבן לאחר תאומות...
    אבל ביננו הכי חשובה הבריאות ואני בטוחה שאת יודעת את זה........
  • כמו שהבנת זה סתם US...

בבדיקות שגרתיות של US אצל רופאים , אז בודקים הרי מי שפיר שיליה נכון? אז יש רופאים שכל ביקור כזה עושים גם הערכת משקל...סתם כזה.. יכול להיות שהוא כבר עשה פשוט לא אמר לך....כי זה שתי שניות. אם יצא לך לראות בביקורים באמצע הUS שהוא לוחץ על משהו ואחכ מגלגל את הגלגלת הזאת- זה הערכת משקל הוא עושה חחח
  • שושי הצחקת אותי
  • שיהיה בהצלחה המשך קל ותקין לא משנה בן בת בן בן בת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה