היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות מקסימות, פרוטוקול ארוך או קצר? מה עדיף? יש כאלו שעשו פרוטוקול קצר ונקלטו? תוך כמה טיפולים? תודה על השיתוף בהצלחה לכולנו
14 תגובות
עמוד 1
מה נשמע ? מה חדש? את עוברת להפריה?
/]
היי מרגו, מה שלומך? את בהזרעות נכון? כמה עשית? אני מחכה לאישור.... אדע בימים הקרובים... אני מקווה שעשיתי מספיק הזרעות בכדי שיאשרו כבר! עד עכשיו חודשיים ניסינו טיבעי.
הגבתי לך בפורום השני
אני לא עשיתי הזרעות העבירו אותנו ישר להפריות.. ואצלי תמיד רק פרוטוקול ארוך עברתי את הטיפול הראשון מלפני 4 וחצי שנים ועל הטיפול הראשון נקלטתי ויש לי ילדה מהממת בת3 וחצי (היא בתמונה 5555555555555) לפני שנה וחצי חזרתי שוב לטיפולים בניסיון ה 4 ניקלטתי וההריון נפל מעצמו פיטעום בשבוע 5..עכשו נתתי לגוף לנוח כמה חודשים וחוזרת בסוף החודש לעוד סבב.. שיהיה לך המון בהצלחה והעיקר על ייאוש!!!
אנדריישלי- שיהיה לך המון המון המוןןןן בהצלחה!!!!!! לטיפול אחרון ומנצח
היי לולי היקרה רק עכשיו ראיתי שענית לי , קודם כל מאחלת לך המון , המון הצלחה . אני עברתי עד כה 4 הזרעות , 3 עם איקאקלומין ואחת עם גונל אף , קיבלתי צ'יסטה אחרי ההזרעה אחרונה והנה שוב לצערי שותה גלולות בשביל להתפטר מהצי'יסטה. הייתה בבאסה , אבל סביר להניח נעשה עוד הזרעה וזהו , די עייפתי. מאחלת לך טיפול אחרון ומנצח.
תודה בנות מקסימות בהצלחה לכולנו!!! מרגו כשלי היתה ציסטה די גדולה מההורמונים חיכיתי חודשיים והיא נעלמה לחלוטין. למה הרופא נותן גלולות? אם גם ככה זה עובר לבד. מרגו בהצלחה! אנדריישלי בהצלחה, איך הרופא מחליט אם לתת פרוטוקול ארוך או קצר?
כי גלולות עוזרות לעלים אותה מהר יותר. זה טיפול הכי נפוץ , ככה אמר לי פרופסור אשכנזי.
/]
מרגו את מטופלת אצל פרופסור אשכנזי??????
לא , פשוט הייתי אצלו פעמיים ליעוץ . בעלי מאד רוצה שנעבור אליו.
/]
אם יש לך את האופציה לעבור אליו תעברי בלי לחשוב פעמיים!
תותח! מקצועי יש לו ידע גדוללל מאוד!!
כן יפה שלי , אני יודעת , אבל יש בעיה בניידות (הוא מקבל בצפון תל -אביב) ותורים אליו ארוכים אפשר לשבת עד 12 בלילה.
/]
אוקיי, אני לא לקחתי כלום ואחרי חודש חודשיים זה עבר לגמרי לבד... יש דיעות לפה ולשם לגבי זה יאלה החודש זה חודש ההריונות :) בהצלחה לכולנו!!