מנסים להכנס להריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם,

כמו כולן פה גם אני שופכת את הלב על זה שאני מנסה להכנס להריון וזה עדין לא קרה...

אני נשואה עוד 3 חודשים שנה... אנחנו מנסים להכנס להריון כבר 4-5 חודשים ועדיו אין תוצאות..אני מרגישה ממש תסכול כל פעם שאני שוב מקבלת מחזור..
    אמרו לי להיות רגועה וזה יהיה בסדר להפסיק לחשוב על זה..
    אבל איך אפשר להפסיק לחשוב על דבר כזה?!

12 תגובות
עמוד 1
  • הי חמודה,
    מי שאומר כנראה לא יודע איך זה להיות בתוך התהליך
  • קודם כל תודה על התמיכה :)

הלכתי כבר לגינקולוג הוא אמר שהכול בסדר ואני צריכה להפסק להיות בלחץ ומתח כי זה לא עוזר לי.
    לגבי הבדיקות דם לעשות משהו ספיציפי או פשוט לראות שהכל בסדר מבחינת מה שצריך בשגרה?!

• בשמחה :)
    הוא אמר שהכל בסדר על סמך מה? עשה לך איזו בדיקה?
    בדיקת דם- פרופיל הורמונלי, אולטראסאונד לבדוק קודם כל שאין שחלות פוליציסטיות, לבקש לעשות מעקב זקיקים אולי- שבעקרון בודק ביוץ- לראות מתי את מבייצת.
    את מקבלת מחזור באופן סדיר? ניסית לעשות מעקב ביוץ ביתי?

• היי מתוקה, אני מבינה את הלחץ אבל כדאי קודם כל באמת להירגע כי הגוף צריך את השקט והרוגע לחשוב על זה כמה שפחות כי אם אין שום בעייה אז יכול באמת להיות שהמתח גורם להתעכבות "קלה". בכל אופן אם לא קנית אז אולי תקני ערכת ביוץ - אולי יש לך ביוץ מוקדם או מאוחר. אני פשוט חושבת שזה מוקדם מידי לדעת האם באמת יש בעייה ואת מכניסה את עצמך גם ללחץ כי את חושבת שאולי יש בעייה אז תנוחי ותרגעי ותלכי שלב שלב, אם לא הולך עם הערכת ביוץ אז תפני באמת למעקב זקיקים. בהצלחה
  • פרופיל הורמונלי ומעקב זקיקים זה לא בהכרח לראות אם יש בעיה, זה כדי לראות קודם כל אם יש ביוץ מתי הוא מתרחש.
    כמו שליאת רשמה, יש נשים שמבייצות מוקדם יש כאלה שמאוחר, דודה שלי מבייצת בימים האחרונים של הווסת, אני בייצתי שלושה חודשים אחרי שהיה לי מחזור אחרון...!
    לפעמים לא מבינים למה לא נכנסים להריון ומדובר בדבר כזה פשוט שסהכ מצריך קיום יחסים בזמן אחר.
  • האולטרסאונד שעשיתי אצל הרופא זה היה בשביל לראות שהכל בסדר הכונה שהוא עשה וראה שהשחלות תקינות . שהלכתי אליו הוא ראה זקיק ואמר שאני לפני ביוץ, חוצמזה קניתי ערכת ביוץ אני לא יודעת עד כמה הן אמינות... וניסיתי אותם כמה פעמים כבר... אני באמת מנסה להיות רגועה אבל זה מחרפן..... כן אני מקבלת מחזור סדיר כל חודש באותו תאריך... אני שוקלת גם לשלוח את הבן זוג לבדיקה של זרע, אולי הוא הבעיה?!?......
  • ממליצה לך לשלוח את הבעל לבדיקת זרע, אולי זה ירגיע אותך...

בשורות טובות!

איה
  • מסכימה עם איה
    תשלחי את הבעלול לבדיקת זרע!

בדיקה פשוטה מאוד..
    וחשובה מאוד

לאחר הבדיקה תיהיו יותר חכמים ..

• תודה רבה רבה לכולכן!
    ממש כיף ומרגיע שיש עם מי להתייעץ

שלחתי אותו לרופא שהוא ידבר אתו ויבדוק....
    נקוה לבשורות טובות
  • היי מתוקה

אני חושבת שאת סתם נלחצת
    בדיקות ושטויות אל תכנסי לזה עכשיו
    קודם כל תנסי לפחות עוד 5 חודשים ואם לא הולך אז
    תנסי לברר .
    את מכניסה את עצמך לסרטים אחרי 4 חודשים
    תנסי להרגע ולהמשיך בניסיונות אני בטוחה שיהיה בסדר

בע"ה נעשה ונצליח
  • תודה רבה על התמיכה
    אני יודעת שאני סתם מלחיצה את עצמי...אבל לצערי לפעמים אני שוכחת מזה...
    הלחץ שלי נובע מזה שאני בת 31 ולא רוצה להתעכב יותר בהבאת ילדים

אני צריכה להוריד לחץ אני יודעת, קל לדבר פחות לשים בשטח.....
  • בובה אל תלחיצי את אצמך, הכל בסדר אז זה יבוא בקרוב :)

ממליצה לך לעשות בנתיים בדיקות גנטיות, נוגדנים לאדמת, cmv....
    אלה בדיקות שעושים לפני הריון

איה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה