האדישות במדינה הזו!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות , תודה על כל המילים החמות, ביום ראשון שעבר הייתי בבית חולים
    חיכינו 6 שעות כדי שהרופא יגיד לי שבאמת אין דופק הוא ביקש שאני אקבע תור לגרידה יום אחרי , התקשרתי לקבוע ב 8:00 בבוקר ביום שני והמזכירה שם אמרה לי שאין לה שום תור עד יום ראשון הבא (שזה היה שלשום) , ניסיתי להסביר לה שממש קשה לי נפשית עם זה שאני עם עובר מת בבטן ,היא לא הראתה שום סימן של רגישות לעניין ואמרה שהם עושים רק 5 גרידות ביום ואין מה לעשות האלו הנהלים, ביום שישי הזה בצהריים התחילו לי צירונים ודימומים חזקים בעלי לקח אותי לבית חולים ועד שהגענו לשם איבדתי ליטר וחצי דם ועשו לי את הגרידה בלי הרדמה לא היה זמן, אחרי שהוציאו לי את העובר אישפזו אותי שישי שבת למעקב וככה ההריון היקר שלי הסתיים בהרבה עצב וכאב נפשי שאי אפשר לתאר
9 תגובות
עמוד 1
  • שריתוש היקרה שלי כל כך מצטערת לשמוע מה שעברת ,
  • מזעזע, מזכיר בדיוק את מה שעברתי רק עם הריון תאומים, שעד שלא דיממתי כמויות ופניתי למיון לא עשו לי את הגרידה.
    מאחלת לך בקרוב ילדים מתוקים שישכיחו ממך את מה שעברת.

• אני ממש מצטערת לשמוע, הגבתי לך בהודעה הקודמת שגם אני עברתי שתי הפלות טראומטיות...יש את פרופסור כרפ האוורד - תרשמי בגוגל אפשר להגיע אליו גם בפרטי וגם דרך תל השומר, הוא המומחה הכי טוב בארץ כך שמעתי - להפלות חוזרות. בהצלחה וקבלי חיבוק ענק
  • תודה בנות יקרות , מרגו אוהבת אותך חזרה ואם אני אנסה שוב
    אני אפנה למומחה בנתיים אני רוצה להרגע מכל הסערה הזו , היום רק חזרתי לעבודה אחרי שבוע וחצי וזה עוזר לי , אני מאחלת לכולן קליטה מהירה ותקינה הכי חשוב תקינה
  • תודה מאמי, תשמרי על עצמך. אני פה בשבילך.
  • אוי בובה אני כל כך מצטערת ומזדעזעת לקרוא
    על מה שעברת, על האדישות החסרת אנושיות, על הנהלים העגומים של המדינה שלנו
    אין לי מילים!

שולחת לך טונות של חיבוקיםםםםםם
    מאחלת לך שמעתה תדעי רק אושר בריאות תקינות
    שכל הסבל הזה יתרפא וישכח

• מצער לשמוע שככה התייחסו אליך.
    מאחלת לך החלמה מהירה מהטראומה שעשו לך
    ובע״ה שיהיו לך בשורות טובות ...
  • איזו חוצפה ואדישות!!!! ממש עיצבן אותי לקרוא את זה ועוד יותר העציב אותי מה שחווית..

מאחלת לך הריון תקין ובריא בידים מלאות!!! שישכיח את כל הכאב..

שולחת לך ושתדעי רק בשורות טובות!!!!!

איה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה