מה אתן אומרות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • http://mobile.mako.co.il/hix-bizarre/Article-a5b32db7edd0f31006.htm

אל תהרגו אותי, אבל נראה לי שלהוציא את הילדים מהבית רק בגלל שאבא שלהם נאצי, זה קצת מוגזם...
    כאילו, הוא חלאה, זה ברור. אבל מה הילדים אשמים?
    הוא יכול להיות נאצי ואבא טוב לילדים שלו, לא?
    אם הוא עובר על החוק בזה שהוא נאצי (כנראה שכן) אז שימו אותו בכלא.
    אם אתם חושבים שהוא נורמטיבי (והוא לא) אז למה לקחת את הילדים?
    ועוד אחד שרק נולד?
    לא ראה את הוריו מעולם?
11 תגובות
עמוד 1
  • שולי, את רצינית???
    אבא מטורף לגמרי
    אמא שויתרה על הזכויות שלה
    לא מעניין אותו הילדים הוא מגיע כולו לבוש כמו נאצי לתת show
    אם היה אבא כזה טוב הוא מבין את האנטגוניזם שזה מעורר ובא לבוש כאדם נורמלי שהדבר הכי חשוב לו אלו ילדיו
    ולא האידיאולוגיה הנאצית

• נכון אני איתך..................
  • האם היית משארה את הילדים אצל אדם שהוא רוצח סדרתי?

האדם הזה מעריץ ומחנך את ילדיו בדרכו של אדם שאחראי לרצח עם

הוא מלמד אותם שצריך להרוג ולהשמיד אוכלוסיות שלמות שלא ראויות לדעתו לחיות

יש הרבה מעבר לצלב קרס ולמדים זה לא סימנים שסתם לא נעימים לנו בעיניים, יש מאחוריהן אידיאולוגיה שלמה ומאוד מסוכנת

הוא בעצם מחנך רוצחים, להשאיר לו את הילדים זה לא דבר אחראי לעשות

• את רצינית?
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אם הוא יהיה בכלא אז איפה הילדים יהיו?
    אני חושבת שיש הבדל בינו לבין אנשים קיצוניים שמאמינים שצריך להרוג את היהודים או הערבים או כל קבוצה אחרת בשל היותה מדכאת מישהו אחר.
    כאן מדובר על בן אדם שמחנך לרצח בגלל צבע עור!!!
    אם גבר היה מדבר ככה שצריך להרוג את כל הנשים אז גם כאן הייתי מסכימה עם זה שצריך להוציא את הילדים משם גם אם הם בנים ולא נשקפת להם סכנה...
  • סיפור הזוי....
  • פעם ראשונה ראיתי את זה
    פייס: ortal_hori

• נורא בעיני...
  • זה ברור שמה שהוא מחנך את הילדים שלו זה פסול וחמור מאוד. אבל אם האבא מראה לילדים רכים פורנו, צריך להעניש את האבא, לא את הילדים.
    יש הורים שמחנכים לאלימות לא על סמך צבע עור, על סמך משהו אחר (או סתם, בלי סיבה)
    כל עוד מה שהוא מלמד הוא חוקי, בניגוד לפורנו לילדים (אני אישית חושבת שהוא פושע, אבל אולי במדינה שלו הוא לא) אז אולי אנחנו (ורוב העולם הנאור) לא מסכימים איתו, אבל זה מה שהוא מלמד.
    ואם זה לא חוקי, אז למה לא אוסרים אותו כשהוא מגיע לבית משפט כמו שהוא מגיע?
    אם היו שמים אותו בכלא, אולי הילדים היו נשארים עם האמא או סבתא או כל פתרון אחר לילדים שהוריהם בכלא.
    אבל פה אני מרגישה שהאבא הנבזה הזה עושה מעשים והילדים נענשים על כך.
    ועוד משהו, כשהילדים האלו יגדלו ויבינו למה אין להם משפחה והם נמצאים במערכת האומנה, לצד מי הם יהיו, לדעתכן?

• אני חושבת שאת מתבלבלת. הוצאת ילדים מהבית שלהם, מחזקת הוריהם - נעשית מתוך ראיית טובתם בלבד! פה בדיוק משחק המושג: "טובת הילד". אין פה שום קטע של ענישה, בשום מקרה, ובשום פנים ואופן. אף אחד לא "מעניש" אף אחד, כשמוציאים ילדים מביתם, מחזקת הוריהם! ברובם המוחלט של המקרים האלו - מדובר על מצב טראגי לשני הצדדים! ההורים כמו הילדים! ואין פה שום מקום שהוא, שמישהו יחשוב שהוא מעניש מישהו בכך שהוא "לוקח" לו את הילדים! לרב, הילדים הולכים למשפחות אומנה עד שיימצא להם סידור של קבע - והדבר נובע אך ורק, בצורה מוחלטת וחד משמעית - מראיית טובתם לטווח הארוך (כפי שקבע/ה פקיד/ת סעד לחוק הנוער, כפי שזה נעשה בישראל).
    ואין פה שום קטע של "להסכים איתו" (עם דרך החינוך שלו), או שלא. יש פה קטע של מה חוקי ומה לא, ובזה מסתיים העניין. יש מדינות שגם חשיפת ילדים לפורנו היא חוקית. בדיוק כמו שיש מדינות שהאידאולוגיה הנאצית היא מחוץ לחוק. ויש מדינות שלא.
    לגבי למה לא אוסרים אותו... - באמת שאין לי מושג, גם לא דרך לדעת. אני לא חושבת שמישהי מאיתנו יכולת לתת את הדין וחשבון של המשטרה שלא עושה את תפקידה במדינה המדוברת.
    לא הבנתי את השאלה במשפט האחרון שלך.

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

• הם אם יגדלו בצורה הנכונה ואצל משפחה בריאה הם יאשימו אך ורק את אבא שלהם
    שבמקום לנסות ולקבל אותם חזרה ע"י חזרה למוטב ניצל את המשפט לפרופוגנדה מתוך ידיעה ברורה שהדבר ימנע ממנו לקבל אותם.

אשה מסוממת שלקחו ממנו את הילדים בגלל זה לא מגיעה למשפט שבו היא דורשת אותם חזרה מסוממת, אם הילדים שלו היו בראש מעייניו הוא היה מצניע את האידיאולוגיה שלו ולא שם אותה במרכז לפחות ביום כזה, כנראה שהרעש והתעמולה מעניינים אותו יותר מהילדים שלות

ושרון לצערנו לא רק ילדים מושפעים בכזאת קלות, בתקופת הרייך הלכו אחרי ימח שמו הרבה יותר מילדים, בני נוער או אוכלוסיות קלות השפעה, הלכה אחריו אומה שלמה ולכן בהרבה מדנות הנאציזם הוא מחוץ לחוק ולא רק בפני ילדים אלא בפני כל אדם.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה