אז מה אתן מציעות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מניקה מלא ובנתים אני לא קיבלתי מחזור או דימום
    זה אומר שההנקה מונעת לי מחזור אבללל אני לא רוצה עכשיו עוד הריון
    ואני לא יודעת איזה מניעה לקחת
    אחרי הבת שלי לקחתי כדורים והם היו לי ממש לא טובים
    אז הרופא ממליץ על התקן ואני ממש פוחדת מה אתן אומרות?
    כדאי?
    איזה סוג?
    אצל מי לעשות ?
10 תגובות
עמוד 1
  • לכמה זמן את מתכוונת למנוע
    זאת השאלה...
    כמו שהבנתי מהרופאה שלי התקן זה בד"כ לטווח רחוק (והמחיר בהתאם)

• אז הרופא שלי אמר לי שגם לשנה זה מצוין לא חיב הרבה זמן (הזמן המקסימלי להתקן הוא 5 שנים)
    אני עדין לא יודעת אבל בטוח יותר משנה כנראה 2-3
  • נראה לי שאחרי הלידה אני פשוט אכריח את בעלי להשתמש בגומי, כי לא בא לי לקלקל את הגוף שלי עם כדורים והתקנים

חוצמיזה שלהריון הזה נכנסתי עם גלולות - אז זו סיבה מספיק טובה כדי לא לקחת אותן יותר
  • צוצית- את לא פיספסת גלולה?

וואי זה מלחיץ ! עם התקן אפשר להכנס להריון?
  • טוב אז לקחתי סרזט בהתחלה היו הכתמות הסתדר לזמן מסויים ובחודשים האחורנים השתבש שוב (הילדה בת שנה ושמונה )
    אז במוצש האחרון החלטנו שעד שאסיים להניק גומי + לגמור בחוץ ולהשתעשע בכל המסביב
  • וסליחה עם זה נשמע קר התגובה אני פשוט התייאשתי מהעניין שכל אחד אומר משהו אחר צריך להקפיד ומה יהיה יהיה
  • דובונית חה חה החההה

• לא פספסתי אף גלולה
  • אנחנו מאז ומתמיד עם גומי.

כשרצינו - עשינו. ככה צריך להיות
    פייס: ortal_hori

• מרים מצחיקולה, גם אם הוא יגמור בחוץ את יכולה להכנס להריון, מספיקה טיפה של זרע והרי נפלט להם תוך כדי זרע ולא רק בסוף...
    אני בעד נובה רינג - לקחתי 4-5 שנים, טבעת הורמונלית חודשית שמכניסים לנרתיק אחת לחודש, היא הרבה יותר עדינה מגלולות, מנסיון - גלולות היו משפיעות עלי ממש לרעה. אין מצב של לשכוח גלולה... את לא מרגישה אותה וזה לא מפריע לסקס. משחררת את ההורמונים ישר לאזור היעד ולא עובר לך במערכת העיכול
    אני צריכה לקבל אחוזים מהיצרן לדעתי... אני ממש נשמעת כמו פרסומת מהלכת כאן בזמן האחרון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה