היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כמה פעמים בשבוע אתן מכינות אוכל מבושל? האם אתן מקפידות על 5 אבות המזון? האם אתם מכינות כל יום אוכל בשרי (בשר, עוף, וכו')
11 תגובות
עמוד 1
לא יוצא לי לבשל כל יום כי לא תמיד יש לי זמן
אז אני מכינה כל יום אוכל בשרי או דגים טרי
עד עכשיו היה מצוין אבל אני לחחוצה מה יהיה כשאני יחזור מחופשת לידה איך מסתדרים כל יום להכין?
כמובן שהאוכל רק בשבילוינו כי הילדה אוכלת במעון
אני מכינה אוכל מבושל שיהיה לאותו היום וליום למחרת אחר כך זורקת זה חייב להיות בשרי אנחנו לא אוהבים חלבי ותוספת פחמימה וירק
משתדלת פעם ביום יומיים .. מקפידה הלואי יש לי ילדה אנטי להמון דברים כמו שבבטן הקאתי ים דברים בריאים ונבלע רק השטויות אז גם היא כך עכשיו לצערי למרות שאני משתדלת לנסות שוב ושוב ושוב היא לא אוהבת בשרי אז כמעט ולא לפעמים פעם ב.. ובעלי אוכל בעבודה
מבשלת לליהוא כל יום - יומיים
בעלי אוכל בעבודה אז בערב כל פעם מכינה משהו אחר
אנחנו מבשלים פעמיים בשבוע - ואוכלים כל השבוע את מה שבישלנו. פעם בעלי מבשל ופעם אני
מקפידים מאוד על כל אבות המזון, ומנסים להפחית בפחמימות (גם לילדה כי היא אוכלת פחמימות בגן)
כמעט כל יום עוף / בשר אבל אם אין, אנחנו זוללים בכיףףף חלבי
מבשלת כל יום בשר/עןף ולעיתים רחוקות פרווה כמו דגים/פלאפל וכו'... מקפידה ארוחה משביעה עם פחמימה והשאר זה ירקות מאודים/אפויים/טריים. בעלי אוהב רק אוכל מבושל ואני זורמת עם זה...
אצלנו שנינו אוכלים בעבודה :)
אז אוכלים בערב ארוחות קלילות.. ואני מפקת במאפים עוגות ועוגיות :)
משתדלת לאכול את כל אבות המזון.... כל 3-4 שעות ארוחה קלה ..............