אם אני לא אפרוק אצא מדעתי! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני באטרף של עצבים כבר שעתיים... חייבתתת להוציא את זה!
    כידוע לכן אני שוכרת דירה בקומה השנייה שעברה שיפוץ מקיף אלא מה? שבעלי הדירה כנראה העדיפו לחסוך והביאו שיפוצניקים סוג ד כך שמהרגע שנכנסתי תמיד יש משהו! פעם אחת נזילה פעם אחרת המים החמים היו מחוברים לקרים והייתה תקלה הידיות של הכל נשברות הדלתות לא נסגרות וכמובן נזילות נזילות נזילות. מתחתיי גרים זוג בשנות ה 40 עם ילדים בוגרים שאיך נגיד לא הכי בריאים בנפשם..אז כל פעם שהייתה נזילה קטנה הם עלו אולי 30-40 פעמים ביום ולא אני לא מגזימה כדי 'לראות' ולהתקשר לבעלי הדירה ולתת לי להתקשר ולבקש שאני לא אשתמש במים ומלא חפירות כאלו ואחרות.. תמיד נעניתי לבקשות שלהם והיו ימים שלא פתחתי ברז או הפעלתי מכונה במשך 7-8 שעות עד שהגיע האינסטלטור. ותחשבו , אני עם תינוק זה לא פשוט!
    בקיצור היום היה השיא.. הפעלתי מכונה בבוקר..אחרי תקופה ארוכה יחסית של שקט מהבעיות.. אחרי 5 דקות דפיקות בדלת, השכנים. אמרו לי ששוב נוזל ושאני אסגור את המכונה עד שידברו עם בעל הדירה... טוב סגרתי.. בנתיים עלו עוד 3 פעמים לדפוק ולבקש ממני לשלוח לו הודעה, שהוא לא עונה להם ושהם יתבען אותו ולא יודעת מה. כרגיל זרמתי איתם, אפילו ירדתי פעם אחת לדירה שלהם לראות מה יש שם.. כמו תמיד..מפה לשם הייתי אמורה לצאת וחפפתי שיער.. אחרי דקה שוב השכנים בדלת דורשים ממני לא לפתוח בכלל את המים כי נוזל להם. בקושי רררבבבה הסכמתי, בפעם המיליון בשלושת החודשים יותר.
    אחרי כמה זמן נכנסתי לשירןתים וכשניסיתי להוריד את המים להפתעתי אין מים!!!!! החצופים סגרו לי את הברז מלמטה!!!
    ירדתי אליהם עם עשןןןן מהאוזניים ואמרתי להם שיש לי תינוק בבית ושלא יסגרו!!! הם אמרו טוב עד 3 אם האינסטלטור לא מגיע נסגור שוב.. הייתי עצבנחת מדי בשביל להגיב..
    ב 3 הגיע האינסטלטור סידר את הנזילה והלך. אחרי דקה , כמובן דפיקות בדלת!!!
    השכנים "את רואה!? זה מאצלכם! אם שוב תהיה בעיה אנחנו נעשה לכם גם משהו!" יש לציין שהם לא ממש דוברי עברית ונורא היה קשה לי להבין אןתם אבל התעצבנתי בטירוףףףף והתחלתי לצעוק עליהם שאני נחמדה ומבינה והכל טוב ויפה כל הזמן עזרתי אבל יש בעלי דירה ושיפנו אליהם!!!! אני סך הכל דיירת!!!!
    נכנסתי לבית בסערה ומיד התקשרתי לבעל הדירה שיבוא...
    היה לנו ויכוח רציני והוא החליט שהוא לא רוצה שאשאר בדירה ושאתחיל לחפש דירה חדשה!! ככה, עם תינוק נותן לי התראה של חודשיים!!!
    בקיצור אני באטרף לא נורמלי!!! החלטתי לעבור לאמא בנתיים ואת הציוד לשים באיזה מחסן שאשכיר, אבל שום דבר לא יכפר על הפגיעה הנפשית הרצינית שבפגתי מבעל הדירה הזה!!!!
    הייתי תובעת אותו ! אבל אי אפשר כי הוא בשניה יכול להפוך את זה עליי, רשום לנו בחוזה צקים ויש לי בעיה איתם אז אני משלמת מזומן.. הוא יכול להגיד שאני הפרתי חוזה.
    מצב נוראי! תודה שקראתן ושנתתן לי לפרוק את התסכול הזה..
11 תגובות
עמוד 1
  • וסליחה על איך שזה יצא.. מבולבל, לא מאורגן ועם המון טעויות. זה משקף בדיוק את איך שאני מרגישה כרגע
  • מההההההההה
    איךךךךךךך
    עוד הוא זה שמסלק אותך?!?!
    חצוף שכזה!!!!!!

• מההההההההה
    איךךךךךךך
    עוד הוא זה שמסלק אותך?!?!
    חצוף שכזה!!!!!!

• אווווף מה יהיה???

• פייס: ortal_hori

• תודה על הסבלנות ועל שקראתן. אין כמוכן!
    עכשיו אני קצת יותר רגועה כי עבר מספיק זמן, אין ספק שפגועה אבל לפחות המוח כבר חושב נקי ומסודר..
  • אין מצב שהוא עשה שיפוץ כללי, אולי סתם הדביק קרמיקה. אינסטלציה חדשה לא נוזלת מכל הכיוונים, היום עושים צינורות מסוג של פלסטיק...
    חתיכת חצוף בעל הבית הזה!!! לפי החוזה מותר לו לתת לך התראה של חודשיים אם לא הפרת חוזה?!
    לגבי נושא המזומן- אם את משלמת בזמן ואת כל הסכום אז אין לו מה לתבוע, הוא את הכסף מקבל בזמן זה לא משנה אם כתוב צק בחוזה

• האמת שמבחינתי הייתי בכיף נכנסת בו ותובעת אותו, הדבר שהכי יכול לעזור לי עכשיו זה כסף..
    אבל אני בטוחה שאם אני אנסה הוא יידע איך לצאת מזה , בעל הדירה הוא מתווך וכל המשפחה הם מתווכים אז הם מכירים את כל הטריקים והשטיקים הקיימים..
    הוא ימצא דרך להגיד שאני הפרתי את החוזה לפניו..
    הוא יכול אפילו להגיד שהזנחתי את הבית ועל זה להוציא ממני כסף.. אמנם לא יהיו לו הוכחות בשטח כי לא הרסתי ולא שברתי פה כלום, אבל מספיקה מילה אחת שלו שהוא בא והבית היה מוזנח + איזו המלצה מאחד מרבי המכרים הידועים שלו ואכלתי אותה..

באמת אכלתי אותה עם הבית הזה, עם הבעלים , עם השכנים , עם הכל..
    בעלי הבטיח לי שברגע שהוא חוזר הביתה הוא יגרום לכולם להצטער על הסבל והכאב שנגרם לי.. אבל אני לא רוצה את זה.. אני רק רוצה את השקט שלי , גם ככה אני מגדלת את הילד לבד ובואו נגיד ככה ממש לא אוכלת מכפית של זהב , אין לי כבר כוח.. רק רוצה למצוא את הפינה שלי, לגדל את הילד שלי וזהו...
  • חצוץ!!!!
    אולי עדיף שתעופי משם ותחפשי משהו אחר יותר נומלי
    זה ממש קשה מקוה שתעברי את זה מהרררר
  • וואו איזה חוצפה!
    שולחת לך המון

• חוצפן!

אבל אולי זה לטובה שתצאו משם ותמצאי לך מקום שקט ונוח יותר

בעז"ה שזה יתהפך לטובתך ותמצאי מקום הרבה יותר טוב בשבילך ובשביל ליעד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה