איך לא להשתגע בהריון - זאת השאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    אני פשוט חייבת לשתף כי נראה לי אני על סף אישפוז פסיכיאטרי...
    אני בתחילת הריון ראשון שבא אחרי שנתיים של נסיונות שכללו טיפולים לאחרונה. הגוף שלי מפוצץ בהורמונים, גם של הריון וגם באלה שאני מקבלת כתמיכה לאחר טיפולים.
    ואני מתחרפנת... נהייתי עצבנית וחסרת סבלנות, בוכה ומתפרצת בלי סיבה. ומפחדת...
    מפחדת על הזוגיות שסובלת בתקופה הזאת ממצבי הרוח שלי מהמתחים. בעלי מאוד מנסה להבין ולתמוך, אבל גם הוא בנאדם, ואני מרגישה שבזמן אחרון הוא פחות סבלני לקריזות שלי ואני חוששת שהוא יתרחק... הוא בא מעבודה נורא מאוחר לאחרונה, אני נשפכת לישון נורא מוקדם. תוצאה - כמעט ולא מתראים באמצע שבוע.
    מפחדת ממה שיהיה בהמשך. אנחנו כבר לא מעט שנים ביחד ומאוד אוהבים את החיים הנוחים שלנו כמו שהם. מפחדת משינויים הבלתי הפיכים שצפויים לנו.
    מפחדת שלא אחזור לעצמי ושאשאר לתמיד פסיכית כמו שאני עכשיו...
    ואם כל זה לא מספיק - אתמול בערב קיבלתי טלפון ממישהו מאוד לא צפוי (משפחה) שרצה לברך אותי על כך שאני בהריון. מי שהדליפה את זה הבטיחה במפורש לא לספר לאף אחד. וזה עוד לפני שאנחנו בכלל יודעים אם יש דופק!... מיותר לציין שהתגובה שלי הייתה לא מאוזנת במיוחד. בכיתי כמו מטורפת עד שהתחלתי להשתעל, חלמתי על זה כל הלילה וקמתי בבוקר כולי נפוחה.
    אוף אוף אוווווווווף!!........
4 תגובות
עמוד 1
  • הי חמודה,

• כשקיים אצלי מצב כזה, אני יודעת שאני חייבת דחוף לצאת ליום יומיים לחופש, באיזה מקום שתבחרו, אפילו אפשר רק להתארח, לשכור צימר/דירה במקום אחר, ופשוט לברוחחחח מהעולם.
    בדיוק כמו שכתבת- להיכנס לבועה ולשכוח הכללללל, ופשוט לנוח מהחיים.

זאת עצה שתמיד עובדת. בדוק.

ואם לא יועיל- בטוח לא יזיק
  • אני ממש מבינה את התחושות בהריון
    אני גם בהריון ראשון
    בחילות מטורפות (לא מקיאה עדיין)
    האוכל כל הזמן עומד לי למעלה
    אני בחורה אכלנית מאוד ביום יום
    ופתאום עכשיו אני כמעט ללא רעב ותיאבון
    פשוט מכריחה את עצמי לאכול מסודר למען התינוק
    אני עוד שניה מקיאה על מישהו את הויטמינים שלקחתי עכשיו..... כמו כל לילה
    בן זוגי לא נמצא..... אנחנו גרים בחו"ל
    הוא חסר לי מאוד וזה בטח לא תורם לכלום