סחבתתת! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הרבה זמן לא היינו אצל ההורים של בעלי שבת (חודש) ואני אוהבת אותם מאוד, ומסתדרת איתם מצויין....
    תמיד אנחנו נוסעים עם גיסתי (אחות של בעלי) באוטו שלה...וכבר חודש שהיא לא מדברת עם ההורים שלה כי היא רבה איתם... ועכשיו בשבילנו ללכת לשם (הם גרים בת"א) זה נראה לי כזה סיפווורר וסחחחבתתתתת למה?
    1. להיסחב עם התיק
    2. לעלות לאוטובוסים (עם עגלת תאומים) שלא תמיד יש מקום ולפעמים הם מלאים. ומדובר ב-2 אוטובוסים.
    3.זה נסיעה של שעה ורבע לפחות
    4.לסחוב את עצמי באוטובוס נראה לי גם סיוט
    5. שבת יוצאת מאוחר ועד שנתארגן ונצא נגיע די מאוחר הביתה (23:00) והבנות בטח ישנו וככה להוריד אותן ולעלות אותן בעגלה לא נראה לי הכי נוח

למה כן ללכת?
    בשביל חמי,חמתי והכיייייי חשוובב בעלי!!!!!!!!!
10 תגובות
עמוד 1
  • ומה עם מונית לפחות צד אחד?יעלה בסביבות 60-100 ש"ח.אבל לפעמים זה שווה את כול הטרחה והשבת נראת אחרת..תחשבי שגם שבת בבית היתה עולה לך לפחות ככה.......
    שבת כ"כ ארוכה שבטח במהלכה אפשר לשכוח...אני מבינה שזה לא קל בכלל אבל מצד שני בשבת הם יעזרו לך עם הבנות.לא????
    בקיצור אני בעד
  • אין לי בעיה להסתדר עם הבנות.......זה לא צד מבחינתי אם ללכת או לא...
    אני פשוט חושבת על האוטובוסים נהיה לי כאבי ראש
  • יפה אז כול הכבוד לך כי זה לא קל לההיות עם תאומות בנות שנה+בהריון.
  • האמת שגם אני מתפלא על עצמי שאני מסתדרת איתן ב"ה נוווראאא יפה ועם ההריון....

חמי עובד בתנובה והוא עובד לילה...כך שביום הוא ישן....אז:
    1. לא נעים להגיד לו בוא תיקח כי זה השינה שלו....
    2. אין לו אותו. יש לו משאית
  • טוב,
    אז אני מבינה.
    צד אחד אוטובוס.
    צד שני מונית או משהו כזה......
    זה יעשה את השבת הרבה יותר כיפית.....
    זו הוצאה אני לא אומרת אבל לדעתי זה שווה את זה אם רואים שקשה ולא נעים באוטובוס.
    תשחבי שעוד מעט את יולדת ואז לא צתאי כ"כ מהר עם 3 תינוקות.ואז יהיה עוד יותר קשה וליסוע במונית לא תוכלו....אז מתי תיהיו אצלהם.??????
    תנצלי את ההזמנה+הזמן הנוח יחסית ותסעו.
    תהני
  • מסכימה עם ETD בכל מילה!

• וד.א כול הכבוד לך שאת מסתדרת עם התאומות ולא מתלוננת....(לא שיש על מה).
  • מאיפה אתם מגיעים?

אם אני הייתי צריכה ככה להיסחב....
    פייס: ortal_hori

• מה עם רכבת? זה יכול להיות חוויה לילדות
    טרמפים?
    השכרת רכב...?
    נסיעה טובה
  • אנחנו מגיעים מפ"ת...... ובאוטובוסים לת"א זה סיפור...זה נשמע קרוב...באוטו...חח

עם רכבת זה בעייתי בין המעברים של הרציפים עם העגלה של התאומות.....

טרמפים? לא לכל רכב נכנס העגלה.. ולוקח זמן להכניס אותה כי היא גדולה...והיא אפשר ללכת בלי עגלה כי: 1. איך נחזור? 2. נחזיק אותן בידיים? לי לפחות אין כוח....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה