היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אחר שעברתי בוקר מהגהינום עם עצמי, החלטתי לצאת הביתה מהעבודה מוקדם ולתפוס אותו לפני שהוא הולך לעבוד לילה
17 תגובות
עמוד 1
ובנימה אופטימית זו, צדקתי בהשערתי מילה במילה!
קראתי את כל מה שכתבתן לפני שניסחתי את ההודעה
זה בדיוק מה שגם אני אמרתי ואני כל כך שמחהההההה לקרוא זו הייתה שיחה משמעותית ומקסימה בעיניי
המון חיבוקים כל הכבוד
פייס: ortal_hori
שתדעו לכן שאני עדיין קצת בהלם, מעניין הפירגונים שהוא מצפה, מעניין הטלפונים שהוא רוצה שאני אעשה לו, ואם הוא מתקשר ואני לא עונה ולא חוזרת - למה לא חזרתי?
המון
שם בדוי!!!! מורידה בפנייך את הכובע!!! (באסה שאין פה אייקון של כובע, אבל תדמייני נו חח)
ואני ידעתי שעובר עליו משהו - אמרתי לך!!!
ואייי איזה כיייף!!כל הכבוד לך
צוצית ממש לא חפרתן, לקחתי חלקים מכל מה שכולן כתבו וכך גבשתי גישה, הייתי קצת בצלילים ובשוק ולא ידעתי איך להתנהג...
תשמעי מכל מה שכתבת ניכר שהוא כן אוהב ודואג וגם עוזר ומעריך. גברים כאלה נודניקיים שהם מרגישים מקופחים פתאום משנים עורם כך שהכי טוב זה להבהיר עמדות בצורה גלויה.
סחתיין עליכם
חחחח צוצית
שמחה לשמוע שיישבתם את הדברים מאחלת לכם הרבה שנים של אושר הבנה והכי חשוב אהבה
כל הכבוד!!!! ממש כיף לשמוע!
כל הכבוד לך!!!
כל הכבוד לך!! אני גאה בך על ההתנהלות! תמשיכו ככה עם תקשורת מה כל אחד רוצה וצריך
לא ראיתי את השירשור הקודם שלך אבל אני מאוד שמחה שליבנתם את העניינים