מחזור לא סדיר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני הפסקתי עם הגלולות בסוף שנה שעברה ומאז התחרבש לי כל המחזור. התחלנו לנסות להיכנס להריון בערך לפני 4 חודשים אבל בגלל שיש לי אי סדר במחזור (פעם 32 יום, פעם 40 יום) אני לא מצליחה לתפוס את הימים של הביוץ. אין לי שום סממנים וגם ערכת ביוץ לא עזרה לי כי אני לא יודעת אפילו באיזה שבוע מתקיים יום הביוץ...

ידוע לי שיש כדורים שמסדרים את המחזור אבל אני הייתי רוצה לנסות משהו טבעי קודם..
    האם יש גם דרכים אחרות לבדוק את הביוץ? משהו קשור לחום הגוף. מישהי מכירה את השיטה?
4 תגובות
עמוד 1
  • ממליצה לך לבקש מהרופא בדיקות הורמונים שאותם תעשי ביום 3-5 למחזור....זה ייתן לך קודם כל תשובה מדוע המחזור שלך לא סדיר..

במקביל, למי שיש מחזור לא סדיר....לפי מה שני יודעת כל השיטות של חום השחר, בדיקות ביוץ לא כל כך אפקטיביות והשיטה הכי אפקטיבית ומדויקת הינה מעקב זקיקים שעוקבים אחרי הסקיקים שלך באולטרסאונד ובדיקות דם
    שיהיה בהצלחה!

איה
  • היי איה, תודה על התשובה.
    באיזה שלב צריך לבצע בדיקת זיקים או בדיקות דם כדי לדעת מתי אני מבייצת? הכוונה היא האם מיד אחרי המחזור, או בין המחזורים?
    תודה
  • בדרך כלל מתחילים ביום 10-11 למחזור....

איה
  • ברוכה הבאה לשהות קצרה! :)
    אני גם עם אותה בעיה - המחזור לא סדיר בעליל - חודש 28 חודש 57.
    תבקשי מעקב זקיקים לוודא שאין ציסטה שמפריעה וחוסמת.. מסתבר שזה מה שקרה אצלי..

בהצלחה:)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה