מעדכנת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, קיבלתי היום, אז מתחילה סבב חדש..
    חודש שעבר התחלתי להזריק גונל רק ביום השישי והביוץ היה ביום ה-11, והיתה רק ביצית אחת..
    אם החודש אתחיל מוקדם יותר יהיו יותר ביציות??
    הביוץ שלי תמיד סביב היום ה-10 בטבעי..
8 תגובות
עמוד 1
  • היי בובה! קודם כל, סבב חדש ומוצלח!!!

אני הזרקתי פעמיים גונל ובשתי הפעמיים התחלתי ביום 3...
    כל פעם היה מספר אחר של זקיקים...אין חוקים
    אבל יש לי הרגשה שאם עכשיו תתחילי בזמן, יהיה יותר טוב מפעם קודמת:)
    בהצלחה!

איה
  • בע״ה החודש הזה יהיה הכי מוצלח!
    מה איתך? בשלב ההמתנה? הבנתי שההזרעה הפעם היתה כואבת..
    יש לי חברה שעברה כמה הזרעות ובאחרונה הרופא עשה לה כואב והיו התכווצויות אח״כ,
    אבל בהזרעה זו היא גם נקלטה בפעם הראשונה..

שיהיה בהצלחה!!!
  • אני תמיד הייתי מתחילה להזריק ביום החמישי לוסת וכל פעם תוצאה הייתה שונה, אני חושבת שאין קשר בין קליטה לכאב לאחר הזרעה , דווקא היו לי כמה הזרעות כואבות במיוחד (עם התכווציות) וטרם נקלטתי. בהצלחה בסבב החדש ובשורות טובות.

/]
  • תודה מרגו.. בהצלחה גם לך!
  • הייתי עכשיו אצל הרופא ויש לי ציסטה...
    חודש הפסקה, איזה באסה!!!
    יוצא לי לעשות אחרי כל טיפול הפסקה
  • כמה זקיקים היו לך פעם קודמת שנוצרה ציסטה? ואיזה מינון הזרקת??

איה
  • סלי היקרה אני מה זה מבינה אותך אני גם עם צ'יסטה (לאחר גונל אף +הזרעה רבעית) אז גם אני בחודש הפסקה , בקיצור באסה
  • כן.. הזרקתי רק 3 ימים גונל 112.5.. התחלתי להזריק רק ביום השישי למחזור והיתה רק ביצית אחת, עשינו הזרעה אחרי 2 אוביטרל.. זה טיפול רציני ראשון.. לפני כן רופא אחר ביזבז לי חצי שנה על בדיקות עד שעשה טובה ונתן איקקלומין ללא מעקב ופיספסנו ביוץ..
    גם אצלי גילו רק אתמול.. הפעם באתי לרופא ביום הראשון של הוסת בשיא ההתלהבות להתחיל כבר והתבאסתי
    לא הבנתי מה זה אומר, עדיין יהיה לח ביוץ של ביצית נורמלית, עוד יש סיכוי להצליח טבעי?
    טוב אז החודש אפשר קצת להוריד לחץ ולא לרוץ הביתה לעשות זריקה בזמן.. קצת חופש מהמעקבים.. הכל קורה לטובה
    והכל יגיע בזמן שלו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה