נשברתי אני רוצה לקנות טיולון עצות בבקשה:) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ואייייי איזה רותחת אני על העגלההה הזאאתת!!אני מחפשת טיולון בנות תעזרו לי שיהיה גם יפה גם קל וגם מחיר סבבה בתמונה יש את הסגנון שאני אוהבת
    http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?entryId=1847082&skip=1
    הכי חשוב שיתאיים לגיל 3 חודשים ואם אתם יודעות על איזה מצבע על טיולון של בוגבו אני ישמח!

10 תגובות
עמוד 1
  • פג si דגם 2011 ומעלה.... שכיבה מלאה נראית ומתפקדת כמו עגלה אבל קלילה ומתקפלת כטיולון..... אבל יקרה! לפני שנה וחצי שילמתי עליה 1600₪ לא יודעת כמה עולה היום אבל שווה כל שקל!
  • כל כך מבעס לקנות עגלה חדשה כל כך מהר אחרי שהשקעת על עגלה שחשבת שטובה ...
    אני בזמנו שקניתי טיולון היה לגיל מאוחר יותר ולא מתאים מגיל 3 חודשים ... מה הסכום שאת מוכנה להשקיע ?!? נחזור שוב לעניין הבייבי ג׳וגר טיולון עולה 1300 ומתאים מגיל 0 ....

• לחפש מבצע על בוגבו זה כמו לחפש מבצע על מרצדס
    פייס: ortal_hori

• איזו עגלה ישלך

• כן בטיולון לא נגעתי רק באמבטיה ומאור עוד לא בן 3 חודשים וכל יום אני מקבלת עצבים מחדש

• יש לי כרגע ברווי אובו

• היייי

לי היה את הבהבה קונפוקט שלא אהבתי בכלל, מכרתי אותה ביד 2 ובכסף הזה קניתי טיולון של פג יקר אבל אני ממש מרוצה!!!!
    מורן

• שמתי מודעה אני מקווה שיקנו תעגלה..

• לי יש את הבוגבו טיולון מרוצה ממנו מאודדדד

• האמת שאני רוצה לקנות מהחנות..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה