לנסות טבעי או להתחיל הזרקת הורמונים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום נשים יקרות ,
    אני אחרי שנתיים של נסיונות להכנס להריון החלטתי ללכת למומחה (דר פרחי האלוף!) עשיתי את כל הבדיקות הכל היה תקין גם הבדיקת זרע של בעלי.
    עשיתי צילום רחם שהיה די סיוט כי תוך כדי הוא פתח לי סתימה קטנה בחצוצרה אחת שיכול להיות שזו בכלל היתה הבעיה.. אחרי הצילום חזרתי לדר פרחי והוא אמר שהכל בסדר ויאללה נתחיל טיפולים הורמונים ביום ה5 למחזור וכו'...
    השאלה שלי אליכן האם כדי קודם לנסות להכנס לבד בלי שום זריקות כי הבנתי שזה נסיון טוב אחרי הצילום הרבה נכנסות אחרי הצילום רחם או ישר להתחיל עם הטיפולים?
6 תגובות
עמוד 1
  • היי לך,
    כעת יש סיכוי גדול שתיקלטי לבד, זה קרה להרבה בנות,
    יש גם כאלה שעברו טיפולים לפני הצילום ורק אחרי הצילום נקלטו..
    בהורמונים יש את הסיכונים שלהם..שצריך לקחת בחשבון לעומת היתרון היחיד במקרה שלך-
    אחרי טיפול יש סיכוי יותר גדול לתאומים
    מידה וזה לא משהו שקורץ לך אז לדעתי תנסי חודשיים-שלוש טבעי..
    זה הטווח בו הסיכויים הכי גדולים אחרי צילום רחם, שליש מהבנות שעוברות צילום נקלטות בחודשים אלו..

אז שיהיה בהצלחה, ושלא תצטרכי לנסות יותר מפעם אחת
  • היי מתוקה!
    גם אני עשיתי צילום רחם סיוטי ובאותו החודש נקלטתי טבעי...
    ממליצה לך לקחת הפסקה מהטיפולים ל חודשיים שלושה (בייחוד לאחר הצילום שזו בדיקה נוראית)
    בהצלחה!
  • אני עם הבנות חבל להכניס סתם הורמונים לגוף

בע"ה נעשה ונצליח
  • בוקר טוב.
    צריך לקחת המון פרמטרים בשביל לענות לך על השאלה ואחת מהן היא שיש לקחת בחשבון שטיפול הורמונלי מגדיל את הסיכוי להריון.
    צריך להבין שכאשר לוקחים טיפול הורמונלי הוא מלווה במעקב זיקיקים וידיעת ביוץ מדיוקת יותר.
    לכן, אני אישית ורק מנסיוני ממליצה על טיפול וזה מה שעשיתי בהריונות שלי.
  • היי

לדעתי האישית תקחי לך את החודש הזה
    גם אני מכירה מס׳ בנות שאחרי צילום רחם ניקלטו ישר

האמת שאצלי הרופא בכלל לא רצה לעשות לי שום טיפול הורמונלי באותו חודש של הצילום רחם
    הוא אמר חודש אחד הפסקה בגלל הצילום ..

שיהיה בהצלחה
  • הייי
    לדעתי תנסי החודש טבעי ואחר כך תקבלי החלטה..

שיהיה בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה