נשמע מעליב? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חמתי שאלה את בעלי אם אנחנו באים שבת...הוא אמר לה שהוא לא יודע כי קצת קשה לי להיסחב עכשיו ב-3 אוטובוסים... אז היא אמרה לו:" אולי תבוא אתה עם הבנות והיא תלך לאמא שלה לנוח" (אח"כ אמרה לו לא להגיד לי את זה...שלא ישמע מעליב...)

נשמע מעליב?

14 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחח, תכלס הייתי נעלבת
  • היא אמרה שהיא מבינה שקשה לי...וזה בסדר...ושהיא מבינה...

בעלי אמר שזה דווקא נשמע שהיא דואגת לי שאני אנוח...

• אני הייתי לוקחת את זה כמחמאה
  • טוב לא כתבת את זה בהודעה הראשונה, אם היא אמרה שהיא מבינה אז זה בסדר,
    תשמעי בקולה ותסלקי את כולם מהבית ותלכי לנוח
  • לא. זה לא נשמע מעליב.
    זה נשמע שהיא רוצה לראוות את הבנות ומבינה שקשה לך ואת עייפה בגלל ההריון אז היא הציעה לקחת את כולם אליה ואת תלכי לנוח, כי את לא מסוגלת לעבור נסיעה ב3 אוטובוסים.

בכלל לא הצלחתי להבין מאיזה כיוון זה מעליב.
    להיפך, היא נשמעת גם מאוד רגישה אלייך, שלא לפגוע בך
  • לדעתי היא לא התכוונה להעליב
    כל אחת תקבל זאת שונה, אני לא הייתי נפרדת מבעלי והילדים למשל
    אם אהיה עם עצמי שבת שלמה
    סביר להניח שאטפס על הקירות.

• לא חושבת שזה נשמע מעליב להפך

• הכל תלוי בטון דיבור ובאיך היא אמרה את זה...
    אם זה נאמר בטון מבין לא הייתי דואגת, סה״כ היא רוצה לראות את הבן שלה ואת הנכדות, אם שלושה אוטובוסים מפרידים ביניכם אז היא בטח לא רואה אותם הרבה וזה ממש קשה לסבתא שיש לה נכדים והיא בקושי רואה אותם...
    הייתי נעלבת דווקא מחמות שלא אכפת לה לראות או לא לראות... חמתי למשל לא מתלהבת אם אנחנו מראים לה תמונות אולטראסאונד, ולפני שבוע עשינו תלת מימד, אז הספיק לה להסתכל על 2 תמונות ולא רצתה אפילו להסתכל על הדיסק. וכל פעם שבעלי רוצה לבוא בשבת יש תירוץ למה לא, אם זו התחושה שהיא תיתן לבן שלי.... היא לא תראה אותו בכלל

• הייתי קופצת על המציאה
    פייס: ortal_hori

• לא מעליב בכלללל

מאוד מתחשבת! מתחשבת שידעה שאת גם הורמונלית, ואמרה לו לא להגיד פן תחשבי שזה מעליב!
  • זה תלוי באיך היחסים שלכן?
    בכל מקרה הייתי קופצת על המציאה

"כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"
  • לא הייתי נעלבת...
    היתי שולחת את כולם לשם,
    ובעצמי הולכת לנוחחחחחחחחחחחחחחחח.
  • אני חושבת שהיא ממש חמודה :)
    לא רק שהיא דואגת לך שתנוחי לך לבד בלי כל הרעש מסביב אלא היא גם דואגת שבעלך לא יעביר לך את זה כדי שלא ישמע לך מעליב או רע...
    הרווחת
  • מעליב או לא . קפצי על ההזדמנות !!!!
    יכול להיות שאמרה זאת בדאגה ובאופן חיובי ... יכול להיות שלא... תלוי מה טיב היחסים בינכן ...
    אבל אל תחשבי על זה .. סתם גוזל ממך מחשבות מיותרות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה