עישון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

האם הפסקתן לעשן במהלך ההריון?
    מתי הפסקתן - באיזה שלב/שבוע?

אני הפסקתי סופית אחרי השיקפות, וגם עד אז עישנתי 3 סיגריות מקוללות ליום..
21 תגובות
עמוד 1
  • בהריונות הקודמים לא יכולתי להריח את הסיגריות מקילומטרים. היו לי כאלו בחילות, שרק המילה סיגריה הייתה גורמת לי להקיא
  • בנות- אני קוראת אותכן לסדר
  • לא כלכלי.... שושי הזכרת לי בדיחה שרצה בפייסבוק, לא יודעת אם יצא לכן לראות
    לא זוכרת מילה במילה אז מצטערת אם נפגע היוצר...
  • הפסקתי איך שגיליתי על ההריון הראשון, ועוד קצת לפניו.

התחלתי לעבוד באגודה למלחמה בסרטן....עדיף שלא אגיד לך מה גיליתי שאני מכניסה לגוף
    פייס: ortal_hori

• לא מעשנת ולא עשנתי לעולם
  • לא עישנתי ולא מעשנת

• בהריון ראשון איך שגיליתי שאני בהיריון הפסקתי מיידית
    וגם היו לי כאלה בחילות שלא יכולתי להריח את הסיגריות
    שהבחילות נרגעו מאוד רציתי לעשן אבל לא נגעתי בסיגריה בכלל.
    לפני שגיליתי על הריון הייתי מעשנת כ2 קופסאות ביום.
    אחרי הלידה חזרתי לעשן רגיל.
    בהריון הזה היה לי מאוד קשה להפסיק לעשן
    בתחילת היריון הייתי מעשנת ואחרי כחודש אני הפסקתי לעשן לגמרי
    לפני כשבוע הייתי ממש עצבנית והדלקתי סיגריה אחת מעצבים ועישנתי
    מודה מאוד מאוד קשה לי ואני חושבת כל הזמן על הסיגריה וכמה בא לי אבל אני לא נוגעת!
    מקווה שאני ימשיך בדרך הזאת לא אגע כל פעם שאני עצבנית.

• צוצית
  • חחחח גם אני מופתעת

לא עישנתי ולא מעשנת
    בטוחה שגם לא אעשן
    אם לא הושפעתי מהחבר'ה עד היום תודה לא-ל.

• לא מעשנת.
  • אני הפסקתי לעשן בשנת 2010 בגלל שפעת חזירים.
    מאז שהפסקתי אני נגעלת מזה.
    בעלי עדיין מעשן ואני מתפללת כל יום שהוא יפסיק.

מאז שהפסקתי אסור לעשן בבית,
    חייבים לשטוף ידיים אחרי כל סיגרייה,
    ואני באמת ממש ממש נגעלת.

מוזר,
    כי פעם הייתי ממש בעד ואהבתי רצח לעשן.
    מזל שבהריונות כבר הייתי גמולה

• לצערי עישנתי במהלך כל ההריון של הבן שלי, פחות מהכמות הרגילה אבל עדיין.. עישנתי.
    ברוך השם ותודה לאל ה' שמר על הילד שלי מהטעות הטיפשיתתתת שעשיתי והוא יצא ללא פגע 555.
    בהריון הבא גם אם אני ארגיש שאני הולכת להתפוצץץץץץ אני אפסיק בכל זאת! עכשיו כשאני יודעת במה מדובר ומה יוצא בסוף בחיים לא אחזור על הטעות הזאת ואקח סיכון על חיים של יצור כזה קטנציק..

• במשך כל תקופת הטיפולים והזריקות עישנתי וגם אחרי החזרת העוברים. ביום שקיבלתי תשובה חיובית זאת היתה הסיגריה האחרונה שלי כבר כמעט חצי שנה ולא חושבת לחזור לזה.

• מודה באשמה מעשנת ועכשיו יותר מלחץ מתי תגיע הלידה
  • גם הרופא שלי אמר לי שאסור להפסיק בבת אחת.

אני אמנם באמת מעשנת הרבה פחות ממה שעישנתי לפני (לצורך השוואה - לפני ההריון עישנתי קופסא, ועכשיו אני מעשנת כ - 8-10 סיגריות ביום)..

גם עם השניים האחרים חזרתי לעשן רק לקראת סוף ההריון (זו באמת כבר הייתה טעות, כי אם כבר הפסקתי אז למה לחזור?
  • יואוו אני קוראת אתכן ואני לא מאמינה.....

איך אפשר?

• לפני ההריון ובמהלך הטיפולים עשנתי כ-8-10 ביום, כשנודע לי על ההריון ירדתי דרסטית ל-4 אפילו פחות ביום, היו ימים שעשנתי 2, אחרי השקיפות הפסקתי לחלוטין, ז"א שזה היה ממש בהדרגה, לא בבת אחת. לא שעשנתי חודש בערך ואז התחלתי לתת אחת פה אחת שם, אחת לשבוע בערך...לאחרונה אני באטרף אבל דווקא בגלל האטרף אני כ"כ מפחדת לעשן ולחזור לזה בהריון ואני נמנעת כמה שאפשר...
  • הכל עניין של החלטה פנימית, כוח רצון ועקביות.

הסדנאות לגמילה מעישון מוצעות חינם וכלולות בסל הבריאות, הכל רק בשביל שאנשים ישמרו על בריאותם

• אני מעשנת מגיל 15 (בת 32 אטוטו).
    עשנתי בזמן הטיפולים ואחרי ההחזרה, אבל ביום שנודע לי על התשובה החיובית - עישנתי את הסיגריה האחרונה וזהו. לא נוגעת בסיגריות ולא אעשה זאת עד סוף ההריון לפחות.
    נכון שזה קשה, נפשית ופיזית. אבל בנות!
  • אני לגמרי מבינה את אלו שלא מבינות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה