חייבת לפרוק- חוסר טאקט משווע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני חייבת לשתף אותכן.
    היום עזרתי אומץ והנעתי את האוטו ונסעתי עם הקטנה בת חודש וחצי לקניון.
    אתן בטח יודעות כמה קשה לצאת בפעמים הראשונות.
    עכשיו סוף סןף התחלתי להרגיש טוב עם עצמי ועם איך שאני נראית ירדתי כמעט את כל המשקל (יש לי עוד 2 קילו להוריד) ואני אפילו נכנסת לסקיני גינ'ס שלי מלפני ההריון.
    אז במעלית שואלת אותי בחורה חסרת טאקט (שגם רואה אותי עם העגלה והתינוקת באמבטיה): את בהריון?
    נכון שהיא ממש נשמה "טובה"..... כמעט שפרצתי מולה בבכי. אישית אני חושבת כמה מטומטמים אנשים יכולים להיות כאילו לא שמת לב שיש לי תינוקת קטנה בעגלה?
    מה דעתכן? מה הייתן עושות?
    קרן
12 תגובות
עמוד 1
  • לא הייתי מתייחסת....
  • הייתי עונה שלא.
    וכנראה שלא נפגש ביולדות
    וגם שואלת איזה חודש היא

• שירה וצוצית,
    מאחר ולא רציתי להשאר חייבת אז עניתי לה שאני מאחלת לה שגם אותה ישאלו את השאלה הזאת חודש וחצי אחרי הלידה ויצאתי מהמעלית- רק רציתי לדעת שלא הייתי חריפה מדי. תודה על העידוד!
    קרן
  • אופציה א - הייתי מקללת אותה
    אופציה ב - הייתי מרביצה לה ויוצאת מהמעלית ומשאירה אותה מדממת למוות שם
  • איזו סתומה, מה זה עניינה בכלל. מפגרת שלא רואה שיש לך תינוקת קטנטנה בעגלה - לא שווה את היחס שלך ולא שווה את האנרגיה שלך.
    גם אין לך מה להרגיש רע עם עצמך, קודם כל, כל הכבוד לך על הירידה
  • תודה שושי! הרגת אותי עכשיו מצחוק...
    ופאולה- תודה, אני בטוחה שלא כולן יורדות הכל כל כך מהר חוץ מזה שבינינו כבר השלמתי עם העובדה שהבטן לא תחזור בדיוק למה שהיתה קודם גם אם אני מאוד רוצה.
    אני עדיין במאמצים להוריד את המשקל העודף ואח"כ אני אטפל בבטן ואשתדל להשטיח אותה ככל הניתן עם הרבה כושר (לא נראה לי שיש דרך אחרת) לפחות עד ההריון הבא.
  • אויש איזה סתומה

ענית לה יפה מאד!!!

אני נראה לי הייתי שותקת מרוב הלם של טמטום
    פייס: ortal_hori

• אני עונה על דבר כזה "לא אני סתם שמנה" שתבלע רוק בעצמה.או שאומרת כן.תודה על ההתעניינות.לא הייתי מקללת או משהו.אפשר לתת לה להרגיש אהבלה בלי לומר הרבה מידי.

• סתומה...
    "כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"
  • יש כאלו מטומטמות...

רוצה לשמוע מה אמרו לי?
    בהריון של מיכל,
    מישהי ישבה לידי במניקור בקניון,
    ואני אמרתי לזאת שעשתה לי את המניקור:
    ״נורא חם להיות בהריון עכשיו...״
    אז האישה לידי שמעה ואמרה:
    ״את בהריון???... חשבתי שסתם תקעת כמה פיצות״
  • טוב אני מבינה שהתופעה נפוצה ומוכרת וכנראה שיש אנשים מטוטמים וכ"כ חסרי טאקט שזה מדהים והעיקר צריך להתעלם ולסנן.
  • חתיכת &%^%^*^ מטומטמת!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה