-
תדברי עם החברה שלך ותחליטו אתן הכי טוב
-
את צודקת צימר בהריון זה מבאס גם לי ולבעלי הייתה את אותה התלבטות כי אנחנו תמיד מעדיפים צימר רומנטי באיזה מקום אטרקטיבי לטיולים אבל בנסיבות הקיימות עדיף מלון משהו ברגוע.
גם מבחינה כלכלית באמת מלון עדיף.
Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.
-
אני אישית מעדיפה מלון יותר מצימר
כי זה נראה לי יותר מפנק
אולי תנסו לבטל
-
רק לידע כללי... בהריון אסור ג׳קוזי? בריכה? וכו׳...
ומה הסיבה לכך?
תודה
-
עכשיו דיברתי עם החברה
היא אומרת שבעלת הצימר ביקשה ממנה כרטיס אשראי לביטחון
ואם היא תבטל אז יחייבו אותה
והיא לא מוכנה לבטל
-
בטח שמותר בריכה...
-
בהריון אסור ג'קוזי
בריכה לדעתי מותר ( תקנו אותי אם אני טועה)
-
תבדקו את הנושא של דמי ביטול! כי יש זמן עד לתאריך ולא אמורים להיות דמי ביטול אם מבטלים עכשיו, אנשים לא יכולים לעשות מה שבא להם
בעלי עובד בתיירות ואומר שלפי חוק הגנת הצרכן ניתן לבטל תוך 14 יום ולשלם קנס של מאה שח או 5 אחוז הנמוך מבינהם.
-
מעדיפה מלון במיוחד בקיץ
-
טניוש
בדיוק בשנה שעברה הייתה לי את הדילמה שלך, זוכרת?
ונדמה לי שהייתי גם בשבוע שלך
-
בריכה מותר
אבל שלא תהיה קרה מדי כי שום טמפרטורה קיצונית לא טובה...
-
אנחנו היינו בצימר ומאד מאד מאד נהננו
ולדעתי, צימר הכי כייף!!!
שקט, בריכה, מנגל הכי כייף
-
אני מאוד אוהבת צימר יותר ממלון תאמת ועד שסוף סוף יש לך זמן רק את ובעלך ( אומנם יש חברים ) אבל תנוחו תהיו הרבה יחד מסעדות וכו מי אמר שחייב סוסים אטרקציות גקוזי וכו .... לי יש בבית גקוזי בחצר ולא עושה לי את זה ... הזמן איכות יותר !
זמן איכות שווה יותר מהכל ובריכה אפשרי וכייף ביותר בהריון ...
אנחנו נוסעים המון המון גם לצימרים וגם לבתי מלון העדיפות שלי תמיד זה צימרים שקט רגוע ויותר אינטימי ....
-
מה ששירה אמרה
פייס: ortal_hori
-
למי ששאלה בקשר לגקוזי ,
למה אסור בגלל הטמפרטורה החמה זה יכול לגרום לצירים וכו אם זה עומד על טמפרטורה נמוכה של מים קרירים כמו בריכה אין בעייה ... אבל לא להפעיל ג׳טים
הבעייה היא זה שהמים עומדים אפילו שיש פילטרים ומסננים כל הזמן יכול לגרום לזיהום דלקות וכו ...גם שהוא לא עובד בלי הג׳טים והכל ... מאוד מאוד לא מומלץ
שאלתי את הרופא שלי כי לנו יש גקוזי בבית גדול בחצר ( שתאמת לא מושך אותי ביום יום גם בלי הריון ) אבל התעניינתי אם בכל זאת יבוא לי להתקרר בימים החמים !
-
היי אביבית, תודה על התשובה