אוף, אני שמנה:( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום הייתי אצל אחות ליווי הריון ועליתי מתחילת ההריון 13 קילו:( ובחודש האחרון העליתי ארבע אבל גם בלוטת התריס היא בתת פעילות וקשה לי לשלוט בתיאבון שלי ואני גם דיי נפוחה.
    וביום ראשון יש לי תור לרופאת נשים למעקב וכל פעם שאני עולה במשקל היא נוזפת בי ואומרת לי שהלידה תהיה קשה אם אני לא אתחיל לשמור על עצמי- אוף אין לי כח לשמוע אותה
8 תגובות
עמוד 1
  • עלית 13 ק״ג מתחילת ההריון , את בשבוע 37 (?)? והרופאה כועסת????? WTF????
  • אני נמוכה הייתי אמורה לעלות רק עד שבעה קילו.

• אין קשר לגובה שלך, לקוח מהאתר של דר גינדס:
    בשבוע זה העליה הממוצעת שלך במשקל היא של כ- 12.5 ק"ג הנחלקים בין 3400 גרם משקל העובר, 650 גרם משקל השליה, 800 גרם משקל מי השפיר, 970 גרם משקל הרחם רחם, 405 גרם שהתווספו לשדיים, 1450 גרם דם, 1480 גרם בצקת, ו- 3345 גרם מאגרי שומן.
    זה ממוצע נורמלי ונכון לשבוע 40... את נמצאת בממוצע
  • מה?? אני ממש לא מבינה מה הבעיה שלה!
    מה זה נמוכה?
    אני 1.60 ועליתי 11.5 קילו עד עכשיו ואף פעם לא דיברו איתי על המשקל שלי...

אם היית חודש שישי שביעי הייתי מבינה את הטענות שלהן אבל עכשיו העליה העיקרית היא לא שלך יש לך תינוק/ת בבטן שגדלה

נו באמת..........
  • אולי הרופאה הזאת באמת קוקו, כזאת פדאנטית לגביי המשקל. סתם מלחיצה אותי
  • עדיף שאני ישתוק
  • איזה קשקשת מי זאת הרופאה הזאת הזוייה ממששששש תכף את יולדת מה היא רוצההההה?!??

זה בסדר גמור מה היא תגיד על אלה שעולות 25-30 קילו ?
  • אז מה, לי יש עודף משקל ועליתי כמעט 20
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה