התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני שוקלת כשתגמר חופשת הלידה לחפש מקום עבודה אחר, יש לי תואר במדעים ואני עובדת בחברת תרופות, המשכורת לא משהו אבל לא בגלל זה אני רוצה לעזוב, הבעיה היא השעות
    אני מתחילה לעבוד כל יום ב 7 בבוקר ומסיימת ב 4 וחצי כלומר שאני רק ב 5 ורבע בבית
    בעלי ישלח את הילדים לגן בבוקר אבל הגן עד 16:00 ואין מי שיוציא אותם כי אני מסיימת רק ב 16:30
    חשבתי לשלם למישהי שתוציא אותם ותהיה איתם אצלי בבית עד שאני אבוא אבל זה פשוט לא משתלם כלכלית שאני מרוויחה קצת מעל המינימום
    הבעיה בתחום הזה שכל המקומות עבודה הם בשעות האלו פחות או יותר אז אם אני אחפש אני אצטרך להתפשר לעבודה מזכירותית או משהו בסגנון וזה באסה כי למדתי 4 שנים בשביל תואר
    מה אתן אומרות
    עצות יתקבלו בברכה

4 תגובות
עמוד 1
  • היי בובה,
    אני חושבת שעלייך לנסות להתגמש איתם.
    תקבעי שיחה עם הבוס ותסבירי לו המצב.
    תבקשי ממנו לצאת כל יום בשעה 16:00
    בתמורה את יכולה: לעבוד מהבית (להשלים את השעה שאת מחסירה)
    או להגיע מוקדם יותר,
    או להגיע מדי פעם ביום שישי...

לרכוש מקצוע בימינו ובמדינתנו אינו דבר של מה בכך.
    בנוסף, כפי שמסתמן, המחירים בשור רק הולכים ועולים,
    והמחייה כאן היא לא פשוטה כלל.
    אני מאמינה שאם תתמידי ותתבלטי במקצוע שלך,
    תוכלי בעתיד להתקדם - אולי אפילו לניהול כשהילדים יגדלו בע"ה.
    לעזוב את המקצוע בגלל השעות זה לא משהו שהייתי ממליצה לך לעשות.

במידה ואת עובדת טובה ובולטת,
    אין שום סיבה שלא יקבלו את הבקשה שלך.

בהצלחה!!!
  • זוהי הדילמה של כולנו....
    פייס: ortal_hori

• הבעיה היא שהעבודה היא מ 7 עד 4 וחצי חוץ מזה מצפים שנעשה שעות נוספות כלומר המינימום זה שאני אעבוד מ 7 עד 4 וחצי, אולי יאשרו לי פעם בשבוע לצאת ב 3 וזהו
    אין אפשרות לעבוד מהבית בסוג העבודה הזה,
    אמהות אחרות שעובדות אצלנו חלקן מסתדרות כי הבעלים מפזרים ואוספים את הילדים ומי שלא הרבה משלמות למישהי שתעשה את זה ובסוף לא נשאר להן בכלל משכורת
    אני ממש לא יודעת מה לעשות

• תתייעצי עם בעלך
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה