ניקיון לא נגמררררר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה זההההה?
    אני באטרף על הבית
    דירה כזאת קטנה וניקיון לא נגמר.......
    וכביסה כמה יש לי כביסה
    עכשיו קיפלתי 3 מכונות והדלקתי עוד מכונה
    עכשיו אני התיישבתי לכמה דקות ואני ימשיך
    ואני מתה לישוןןןןןןןןןןןן העיניים נעצמות לי
    אין ברירה אני חייבת להמשיך
    עוד שעתיים אני צריכה ללכת להביא את הילדה מהגן.

7 תגובות
עמוד 1
  • טניה בובה...
    לא באטרף - שמרי על עצמך.

וגם אני מכירה את המירוץ של יום שישי עד שלוקחים את הילדה...
    אחרי זה אי אפשר לעשות כלום!
  • אל תעשי את זה לעצמך... לכי לנוח מהר מהר!
    הכביסה ועבודות הבית יחכו
  • לאט לאט ובלי להכביד על עצמך לא יקרה כלום אם הכביסה תשאר ככה קצת או לא תסיימי את כל הבית ... תמיד אומרת לחברה שלי שכל היום סביב הבית אמרתי לה בית זה לא מוזיאון הבית משרת אותנו ולא אנחנו אותו כל היום חלאס קצת מנוחה
    זה לא שהבית שלי לא מבריק ומסודר כל היום אבל יש רגעים והרבה פעמים שאומרת חלאס לנוח והבית יחכה !!! אז תנוחי ותעשי את השאר לאט לאט !

• תנסי לחלק את העבודה ...
    אולי לעשות דברים גם במשך השבוע כדי שלא תיהיי במרתון בשישי....
    למשל בחמישי מאד נוח לנקות חדרים או שירותים ומקלחת ....להישתדל לא לעשות הכל בבתאחת

• כדי שהבית יהיה נקי באופן יעיל ומהיר- אני מסדרת בתים.
    יוצאת למסע קניות עם הלקוח של פיתרונות-איחסון (ריהוט מאתר יד 2 וכו',קניות עם הלקוח של קופסאות וכו'), מסדרת את כל החפצים בבית באופן-יעיל וזהו,אפשרי כך לתחזק לבד או להביא מנקה ולא-לחשוש,שהיא מעלימה דברים או לגדל תינוקות,בשלב הזחילה,שמחניסים הכל לפה וילדים-סקרנים
    shira

• הכי יצירתי בעיני זה לעבוד עם לקוחות, בעלי דירות-קטנות+דירות-שכורות ואילוצים-כלכליים
    shira

• כשמכניסים*
    shira

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה