מיואשת לגמרי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות
    אני כבר הרבה זמן עוקבת וקוראת את כל מה שאתם רושמות
    ואתם ממש נשמעות מקסימות!!!
    אני חייבת להתפרק טיפה כי אם לא אני אשתגע!!!
    אני בהריון הראשון שלי שבוע 15 . עברתי עד עכשיו את ההריון בצורה המושלמת ללא שום תופעות .. מידי פעם לחץ בבטן וכאב ראש אך אני אפילו לא מחשיבה את זה .
    אני גרה נורא רחוק מההורים והמשפחה שלי ופוגשת אותם פעם בחודש שאני ובעלי נוסעים לשבת...
    אני מרגישה ממש לבד בהריון הזה . מרגישה כאילו אין לי תמיכה מהבן זוג
    אני מטבעי סופר רגישה בוכה מכל דבר נעלבת בשנייה וצריכה כל הזמן צומי ( לא כמו שזה נשמע מעצבנת כזאת פאולינה מהאח הגדול חחח פשוט צריכה להרגיש הכי אהבה ) וזה כי אני רק עם בעלי . אין לי חברות באיזור . עברתי מהצפון הרחוק לדרום אז תבינו ...
    בעלי מתייחס אליי רגיל כמו מלפני ההריון דואג לי קונה לי אוהב אותי והכל!
    אבל זה טבעי להרגיש צורך לפי 2 יחס אהבה והתעניינות???
    לפעמים אני מנסה להסביר לו שיש רגישות יתר וכל מיני דברים בהריון שאני קוראת כי אני באמת מרגישה והוא תמיד אומר לי שאני אפסיק להשען על ההריון... כל הזמן הוא יגיד לי תלכי לפסיכולוג תלכי לטיפול ושנמאס לו . אני יודעת שאני דורשת יותר צומי ולפעמים יש התפרצויות אבל למה הוא לא מבין?
    אנחנו ממש מתרחקים בזמן האחרון . אני הולכת לישון מוקדם ובלעדיו וזה יוצר גם חוסר יחסי מין חוסר נגיעות וחיבוקים ובקיצור ריחוק מטורף...
    אני לפעמים לא יודעת מה לעשות וממש מתייאשת ונכנסת לדיכאונות מטורפים .
    מה לעשות???????????
    אני יודעת שזה נשמע שהוא ממש מתנהג לא יפה .. אבל הוא באמת גבר מקסים ושאין דברים כמוהו! אבל לפעמים אני ממש מרגישה חוסר הבנה כאילו הוא ממש לא מבין את הצורך בזה שהוא צריך להבין אותי יותר ולא בגלל שאני הולכת לישון אז לא בא לי עליו או שאני לא מחבקת אז אני כבר לא אוהבת וכדומה...

מצטערת שנתתי פה חפירה רצינית...
    אני חייבת להתפרק . היה לנו ויכוח עכשיו ואנחנו לא מדברים כבר כמעט שעה
    מקווה שזה כבר יעבור...
5 תגובות
עמוד 1
  • תראי, כנראה בעלך מרגיש תלותיות יתר וזה מכביד עליו ומהצד השני את מפוצצת הורמונים וצריכה את תשומת הלב שלו
    לדעתי את פשוט צריכה יותר למצוא תעסוקה לעצמך. את עובדת? לומדת?
    כדאי לך להכיר חברות בסביבה שלך אם את הולכת לגור שם הרבה שם,
    כי להיות תלויה מידי זה לא טוב, את צריכה את זה גם בשביל עצמך

מקווה שדברים יסתדרו בהקדם...
    בהצלחה ומזל טוב
  • ברוכה הבאה
  • קני לו אתזה
    http://www.abanolad.co.il

או תשלחי לו את זה
    http://www.mako.co.il/ninemonth-men/Article-9b271e4f0acde21006.htm

או שיראה את הסדרה המעולה של בי נוסבאום במאקו - אימלה אני אבא
    פייס: ortal_hori

• תראי זה הכל כנראה
    גם ההורמונים..גם ההריון ומה שנלווה אליו
    גם הקושי להיות רחוקה מהמשפחה שמה שיש לך זה בעלך בעצם..
    פרקטית כדאי לך להצטרף לקבוצות של נשים בהריון / אמהות
    ולנסות להכיר חברות חדשות דרך שם

• הבנות כאן כתבו דברים-מדהימים!
    אני מתחברת לעשייה ולקטע-פרקטי..תהיי עסוקה,בעלך כבר ירצה כך בקירבתך..
    הלוואי עליי בהיריונות,עבדנו,היינו סטודנטים,בכלל לא-התעסקתי כמעט עם כל מה שאני כותבת לך כעת.
    אמנם די מוקדם ובכ"ז:
    קורס הכנה ללידה.
    להתחיל לשוטט באינטרנט,לראות סירטי היריון+טיפול בתינוקות..
    אתר יד 2,השוואת-מחירים.
    לעשות את כל-הסידורים הפתוחים בבית! זאת עצת-הזהב מבחינתי.
    תחביבים-פרקטיים: עיצוב חמסות למתנות,עיצוב החדר בע"ה...

להביא כלב,גור צימרי,חמים..זה הכי משמח בעולם..הגורים הללו מחממים את הבטן וזה ממש מעולה בהיריון (כמו מתן-פרוגסטרון לגוף ולהפרשת אנדרופינים: חומרים-מרגיעים).
    מה גם שהתינוק/ת בע"ה ישחק ניפלא על מיזרן-הפעילות עם הכלב (וכך הם רוחשים ביטחו, נינוחותן ושמחת-חיים ולא-מייד בוכים,כשהאם שנייה מתרחקת וכמובן מבחינה חיסונית ואלרגיות,זה החיסון הכי טוב לתת לתינוקות-רכים,כך אומרים עד גיל שנה,שחשיפה שכזאת הינה נהדרת וחמסה,אני רואה זאת היטב אצל בנותיי(.
    shira

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה