סקר מעניין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות

כשאתן לוקחות את הילדים ליום הולדת של חברים מהגן, כמה אתן מוציאות על קניית מתנה לילד היום הולדת ? איפה אתן קונות מתנה ?

תודה

אני מוציאה בין עשרים לשלושים ש"ח, אם זו חברה ממש טובה אז קונה משהו יותר יקר עד חמישים ש"ח.
15 תגובות
עמוד 1
  • כמוני כמוך.
    20-40 שקל.
    אם חברה טובה אז חמישים.
    אצלי גם חברות משותפות לרוב אז זה שתי מתנות.

• בישראל הייתי קונה בד"כ בכאלה מבצעים של משחקי קופסא (אולי 25 ש"ח למשחק)
    כאן אני שמה 20$ (תכלס בגלל שבד"כ אני שוכחת לקנות בזמן אז אני הולכת לחנות הכי קרובה אלינו לבית בדיוק לפני המסיבה והכל שם יקר נורא

• תמיד 50
    פייס: ortal_hori

• 50 שקלים

• בגן - התקציב הוא 10 ש"ח
    ילדים מהגן - אחה"צ - בסביביות ה- 40
    חברים טובים בסביבות ה- 100
  • אנחנו מוציאים 20-40, אלא אם נזכרתי ברגע האחרון והולכת לחנות יקרה ואין לי זמן או כוח לחפש.

לחברים טובים יותר, בד"כ משקיעה יותר- בסביבות 50-70

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • לחברים מהגן אני הולכת לכפר השעשעונים/ פיראט אדום וקונה בד"כ משהו שווה במבצע שיהיה סטוק בבית.
    עכשיו יש לי במלאי תבניות לעשיית חרקים לבנים וכורסאות מתנפחות לבריכה עבור הבנות.
    מצד שני אנחנו לא עשינו יומולדת בגן השנה אז אין לי שום נקיפות מצפון שהבאנו לילד מתנה ב20 ש"ח....
    מקווה מאוד ששנה הבאה בבי"ס נצליח לשכנע את ההורים לתת לכל ילד מתנה/כסף במרוכז ואז גם ילדים שלא חוגגים להם יומולדת בבית יקבלו וגם יוכלו לרכוש משהו באמת שווה ב200-300 ש"ח (תלוי במס' הילדים בכתה, 10 ש"ח מכל ילד זה הגיוני ובמקום לאסוף כל פעם על כל ילד "אחראי" על ילד אחר)

• אני עדיין לא קולטת ששנה הבאה זה בית ספר
    פייס: ortal_hori

• לנו עוד לא יצא להיות מוזמנים ליום הולדת
  • בחיים לא מביאה מתנה פחות מ50 ש״ח גם אני לא הייתי רוצה לקבל את המשחקים הלא משחקים ואת הדברים שרק בשביל לתת מתנה ולהפטר מזה ...
    אם היו חולצות במבצע נגיד בתמנון אז קונה שתיים מכבדת את עצמי ואת מי שמקבל את המתנה ....
    וחברים טובים גם שנמצאים עם הילדים בגן בית הספר מעל 100 לא עושה כל כך חשבון יפה אוהבת שימושי קונה ...

רק שבוע שעבר קניתי 6 מתנות כמעט כל יום יומולדת כבר התעייפתי רק מללכת עם הילדים ...

• אצלנו רק 2 ילדים עשו יום הולדת.
    קניתי בסביבות ה- 40-50 ש"ח.
    לחברה טובה לא עשיתי חשבון - קניתי משהוא יפה

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • הצלחתי למצואחנות מדהימה של הכל בדולר כזו עם דברים ממש איכותיים.

אני יכולה לקנות שם מתנה מהממת ב10-20 ש"ח.

בתכלס זה לא הסכום אלא המתנה עצמה, ואם היא עולה 10 ש"ח מה טוב...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• בסביבות ה-30 שקלים.
    אם זה חבר טוב שלו, אז בסביבות ה-50 ש"ח.

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • תלוי.
    אם האמא חברה טובה שלי אני מסוגלת להשתגע גם במאות שקלים ואחר כך לבכות כל החודש חח
  • החודש יש לי 6 ימי הולדת של הילדים מהגן....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה