שאלה לבנות שילדו ביולי אוגוסט - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה ביגוד כדאי שיהיה לי ? אמא שלי קנתה לי לבינתיים אוברול ניו בורן 3 אוברולים ל3 חודשים ועוד 8 לגיל שנה חחח התלהבה ממש אז את האוברול ניו בורן וה3 אוברולים של 3 חודשים להחליף נכון? ואת השאר של גיל שנה לאיזה גיל להחליף ? בנוסף האם גרביים יש בהם צורך הם מ 0-6 תודה מראש לכל העונות

8 תגובות
עמוד 1
  • מן הסתם אין לי נסיון כי אני גם צפויה ללדת ביולי כמוך אבל... ממה שאני ביררתי, בהתחלה צריך להלביש לו ארוך, אבל בגד טריקו דק, להגן על העור שלו - אמרו לי סביב ה3 שבועות, לגבי גרביים אני קניתי גם כמו כפפות לידיים כדי שלא ישרוט את עצמו אבל הכל טריקו, לא צמר ולא פלנל- כי בכל זאת גם לו חם.
    לאחרי כחודש אפשר כבר להלביש קצר,אוברול קצר, מכנסוןן. הבעיה היא במידות שהם מגבילים גם לפי משקל, אני הזמנתי מקרטרס ניו בורן והבאסה שזה רק עד למשקל 3.6 נדמה לי, אז תסתכלי לפי הערכת המשקל של התינוק ובבגד שאת קונה תמיד תראי טווח משקל ולא רק חודשים.

• תינוק בן יומו מלבישים ארוך בכל מזג אויר לפחות בחודש הראשון, אני צפויה ללדת בתחילת יולי, הכנתי בגדים ארוכים דקים להתחלה ובגדי גוף חצי שרוול לחודש השני והלאה, לגבי המידות קניתי רק NB אחד להוציא מבית החולים, כל השאר 3-6 הם גדלים נורא מהר!!:-)) איפה את יולדת ומתי בערך אולי ניפגש???
  • אמורה ללדת ב30.7 בקפלן ואת ? :-) אז אני פשוט יחליף הכל חוץ הניו בורן ויקח 3 אוברולים ארוכים 0-3 והשאר אני יקח זיכוי ויקנה אחר כך כי אני מקבלת גם שק מחברה

• אני אמורה ללדת ב2/7 גם בקפלן....:-)
  • אין צורך לקנות מעכשיו וגם לא הרבה את לא יודעת את משקל הילד לדעת איזה מידות לקנות הם גדלים כל כך מהר גם אולי בכלל את צריכה להתחלה 0-3 ולא nb ומעכשיו לגיל שנה גם ממש אין צורך המידות כל כך לא נכונות ושונות מילד לילד
    אני לא קונה כלום עד הלידה עד שאדע מה קורה הכל זמין בחניות כל הזמן ואין צרך להעמיס סתם ... במיוחד בחודשי הקיץ שמלבישים שכבה אחת ודקה ...
    ניסיון של העבר הכל קטן כל כך מהר ...

והעיקר שתיהיה לידה קלה בע״ה !

• מאמי לפי דעתי אל תקני ניו בורן
    זה סתם מיותר
    עדיף לקנות 3-6
    שיהיה עליו קצת גדול, לא יקרה כלום
  • היי

אצלי הם נולדים קטנטנים
  • בס"ד

את הבן שלי ילדתי ביולי והיה חם מאוד אבל מלבישים ארוך 2 שכבות הגוף עדיין לא מסוות חום גוף כמן שצריך אח"כ מספיק שכבה אחת יסבירו לך הכל בבית החולים לפני שיחרור שיהיה בקלות וידיים מלאות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה