מוהל טוב? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • י אשמח לקבל הצלתה למוהל טוב באזור ראשון לציון. והגון במחיר . כל הרופאים לוקחים לטעמי סכום גבוה מידי . ואני הבנתי שהמוהלים המומחים לא פחות טובים מהם . מי מכירה מוהל שמגיע הביתה לערוך את הטקס והייתה ממש מרוצה ממנו?
14 תגובות
עמוד 1
  • לא מכירה, אבל כדאי שתרשמי באיזה אזור את מחפשת...

• יש את שרעבי מרחובות וותיק הגון וטוב, אבל...... מנסיון שלי שווה לשלם כל סכום לרופא ולא לתת לילד לסבול, זה ניתוח לכל דבר ואין סיבה לעשות אותו ללא הרדמה ותנאים סטריליים, שיהיה בשעה טובה!
  • יש נם מוהלים שעובדים מאד סטרילי צריך מפשוט למצוא את בנכון
  • היי,
    יש את עומסי בראשון לציון. הוא מאוד ידוע בעיר ומקצוען אמיתי. עשה את הברית של הבן שלי
  • אמאווזה...... המון זמן לא הגבתי בפורום וסליחה שאני אומרת את זה אבל איזה שטויות!!!!!!!
    הרדמה?!?!?!?!? אסור להרדים בגיל 8 ימים
  • טלי- היא בטח התכוונה לאילחוש מקומי... יש משחות וגם בזריקה משהו מקומי..

אני יודעת שאפשר אחכ להביא כל מיני משככי כאבים אבל בפעולה עצמה הבנתי שאסור מסיבה הילכתית...
  • טלי, זה מקומי
    אלחוש מקומי של האזור

• טלי אולי זה שטויות בעינייך אבל לפני 4 שנים כמעט ואיבדתי את בכורי בגלל ברית עם מוהל רגיל שהסתבכה!! אז ברית בעיניי זו פרוצדורה ניתוחית מסוכנת לכל דבר !!!! את הבן שלי הרדימו וניתחו בגיל 8 ימים כדי להציל את חייו, וזאת אחרי סבל נוראי הן בברית והן בשעות שאחריו.....אילו רק ידעתי אז את מה שאני יודעת היום הייתי חוסכת את זה ממנו ולא משנה באיזה סכום!
  • בס"ד

אמאאווזה צר לי לשמוע שזה מה שקרה עם הבכור שלך אבל תודה לאל שהוא בריא ושלם ושלא תטעי גם אצל רופא ה' ישמור דברים יכולים לקרות וזה לווא דווקא קשור לברית עצמה מה שכן יש מוהלים בעלי נסיון וכלים סטרילים והילד ממש בקושי מספיק לבכות והכל מאחריהם צריך רק לחפש ולשאול מאחלת לך שיהיה בשעה טובה ובריאות והצלחה ושתמצאי את מה שאת מחפשת ויהיה טוב בע"ה
    רק בשורות טובות מאמי

• חגי וויס-מאזור פ"ת.
    נראה לי גם עושה אלחוש....
    מעולה מעולה מעולה.....
  • כמו שאמרו לך- עומסי מצויין
  • מוהל בשם - צ'צ'קס, הוא מעולה, הוא אדם נחמד מאוד, מאוד מרגיע, מאוד מקצועי סטרילי ונקי

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • lilo29 תודה חמודה הילד ברוך ה׳ בסדר גמור וברור שגם אצל רופא יכולות להיות תקלות לא עלינו אבל עדיין אני מעדיפה שזה יהיה במקום רפואי עם אילחוש ובלי אורחים, בשקט ורגוע כמו שניתוח צריך להיות........ לשמחתי אחריו נולדה בת וגם עכשיו אני מצפה לבת( ומשקשקת שלא תהיה טעות רק בגלל הברית). לגבי צצקס חברה שלי עשתה לבניה אצלו הוא מעולה אבל הוא רופא מוהל ומאלחש , והוא יקר.
  • >ודה בנות !!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה