מנסים להיכנס להריון. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, אנחנו נשואים די טריים(4 חודשים) השאלה שלי אולי תהיה תמוהה קצת אבל עדיין מלחיץ אותי שאנחנו לא נכנסים להריון.
    אנחנו יוצאים 5 שנים ולפני שנתיים נכנסתי להריון(מטעות קטנה!) ועשיתי הפלה עם כדור בשבוע 6 ויומיים. ומאז לקחתי גלולות. כיום אנחנו נשואים והייתי בטוחה שכן תוך שניה ניכנס להריון כי פעם קודמת נכנסנו מטעות תוך שניה. והנה עברו להם ארבעה חודשים ולא נקלטנו. עם הגלולות הפסקתי ישר שבוע אחרי החתונה.
    האם יכול להיות שהכדור גרם לאיזושהי בעיה בפוריות?
    ובדקתי ביוץ והוא מופיע אחרי המקווה ככה שאין בעיה של ביוץ מוקדם/מאוחר. האם יש עניין שאולי בגלל אחרי זמן ממושך עם גלולות?
9 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    לא חושבת שיש קשר לכדור
    אבל לגבי הגלולות לוקח כמה חודשים עד שהגוף מתנקה
    ובלי קשר רק אחרי שנה שלא נקלט זה נחשב לבעיית פוריות
    תיקראי קצת בגוגל על הסיכוי להכנס להריון בכל חודש כשהכל תקין ותיראי שהאחוזים קטנים בכל מקרה אז לכן זה לוקח זמן, לפעמים זה מהר ולפעמים לוקח כמה חודשים.
    בהצלחה
  • גם אני חושבת שהכדור לא גרם לבעיה כלשהי.
    אולי הלחץ שלך מפריע פה????
    תירגעי קצת ואל תכניסי את עצמך למחשבות שליליות ...
    אולי את הולכת למקווה ביום שאת מבייצת ואז את מפספסת את הביוץ זה מה שהיה אצלי ואז קיצרתי את המחזור והלכתי למקוה יום לפני הביוץ וזה הצליח.

תבדקי את זה ותנסי אולי מסטיק תימני הוא עוזר לביוץ חזק ומשבח את הביציות.
    בהצלחה :))

בשורות טובות :))
  • מה זה מסטיק תימני ואיפה משיגים?

יעל חוצמה תרגעי, גם אני כמוך מלחיצה את עצמי בגלל שאני עדין לא בהריון ואני נשואה קצת יותר ממך..
    צריך להוריד לחץ ולהיות סובלנים..
    בהצלחה!
  • תודה בנות אתן מדהימות
    אבל החשש שלי היה כי הצלחנו להכנס להריון פעם מטעות קטנה ובשניה!! ולא יודעה מהחתונה נכנס בי לחץ היסטרי לסמן וי על המשבצת... אולי זה באמת קשור לזה שלקחתי גלולות שנתיים רצוף, למרות שקראתי שזה לא ממש משנה.
    ולגבי הביוץ בדקתי הוא אחרי המקווה ביומיים שלושה.
    אז בעז״ה נחזיק אצבעות ונסיר דאגות ולחצים!!!
  • מסטיק תימני משבח את הביוץ ואת הביציות ובכלל את כל המערכת אצל האישה.
    ניתן לרכוש אותו בכל בית טבע.
    לי זה עזר בחודש הראשון אחרי שנה וחצי של ניסיונות.

בהצלחה :))

בשורות טובות :))
  • מסטיק תימני זה ממש סוג של "הורמונים" לא לקחת סתם

• -תראי גם אני בהריון ראשון -הצלחנו על הפעם הראשונה(ואז הפלה) ומיד הצלחנו עוד פעם-לא לקחתי לפני גלולות...
    הריון שני לא מתוכנן -לא לקחתי אמצעי מניעה רק הנקתי וגם ב"ה הלך מהר.
    אחרי הריון שני לקחתי כדורים תקופה ואז התקן-הצלחנו על הפעם הראשונה אחרי הסרת ההתקן0ואז הפלה ואחרי זה חצי שנה עד שהצלחנו עוד פעם.....
    מה שאני חושבת-לא הכול בידנו....ז"א כמעט שום דבר לא בידנו .....נכון,גם אני חשבתי שאחרי הפלה השניה אכנס מיד להריון כי תמיד נכנסתי מיד-וזה ממש לא קרה.....
    אני דווקא כן חושבת ושמעתי מרופאים שכשלוקחים אמצעי מניעה הרבה זמן זה משבש את המערכת לתקופה כלשהיא-בד"י יכול להיות גם שלא......
    אני מבינה אותך שציפית וחשבת והיית בטוחה ולבטח התאכזבת נורא.......
    אבל,תדעי שאתם עדיין בטווח הנורמלי של הנסיונות-עד שנה.
    ויש לי הרגשה שאין לכם שום בעיה-חוץ מ:לחץ!!!!!!
    אז תורידו את הלחץ!!!!
    אגב:להריון השלישי שלי נכנסתי להריון דווקא בחודש בו הייתי פחות לחוצה כי הייתי בטוחה שזה לא יקרה-כי היינו ביחד פעם אחת בלבד.
    בהצלחה!
    אני בטוחה שאת ועוד הרבה בנות מפה עוד מעט יבשרו על הריונם......
  • תודה לך
    אני באמת לא יודעת איך להוריד ממני את הלחץ והציפייה.
    כי מהרגע שהתחלת להלחץ זה לא ייעלם בין יום... אני לא יכולה לקום מחר בבוקר ופתאום לא להיות לחוצה, כי הלחץ כבר שם...
  • נתחיל ונגיד שזה לא קשור לכדור כי גם אני עשיתי הפלה בכדור זה פשוט לפעמים לוקח זמן לכנס להריון ארבע חודשים זה לא הרבה זמן קחי את הזמן ובקלות וזה יגיע

אורפז
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה