מה דעתכן? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לשקד יהיה יום הולדת 5 ב15 ליוני, זאת העוגה שהוא ביקש לגן:
    http://www.mako.co.il/food-recipes/recipes_column-hospitality/Recipe-a4bfc74522cc431006.htm
    מה דעתכן על המתכון של העוגה עצמה? מישהי ניסתה פעם?
    ובכלל איך חותכים ומגישים את העוגה הזאת עם כל הסוכריות למעלה?
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
11 תגובות
עמוד 1
  • נראה לי שכל מתכון ילך טוב
    את יכולה לשים נגיד 2/3 מכמות הסוכריות במתכון על העוגה ועוד 1/3 להשאיר בשקית ולכל ילד לשים עוד כמה סוכריות ישירות מהשקית בצלחת.

• נראה כמו עוגה ממש טעימה

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • אני רק רואה את זה וכואב לי השיניים......
    פייס: ortal_hori

• לפי דעתי לצמצם את כמות העדשים
    וואו איך שהזמן טס
  • חברה שלי הכינה לבן שלה . במקום עדשים היא שמה קליק שחור-לבן
    יצאה מהמם
  • קודם כל תלכי על מתכון יותר פשוט נראה לי שהבלילה עצמה מאד מאד מאד מתוקה
    תשקיעי בקישוט למעלה כמו שכתוב
    גםצאם תשימי פחות עדשים ומסביב תשימי קיטקט לדעתי זה יצא יםה
    ולא לשכוח לצלם
    והמון מזל טוב
    תהנו

• מזכיר עוגת כדור פורח
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• בהחלט מרשים מבחוץ אבל מבפנים נשמע הרבה יותר מדי מתוק. למה צריך עוגיות אוריאו בתוך העוגה (ואני חולת עוגיות אוריאו)?

רעיון טוב להצמיד את העדשים ואז גם נופל פחות

וקחי בחשבון שכדאי להכין את הציפוי והקישוטים ממש ברגע האחרון אחרת הכיף כף נהיה לא פריך וזה לא טעים
  • שיואו
    היא נראית סוף סופנית!!!

הבנות הביאו אחלה טיפים

מזל"ט

• תודה בנות
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • אני עשיתי את העוגה הזו לפני חודשיים (:
    היתה להיט!!!
    במקום המתכון של העוגה עשיתי עוגת שוקולית רגילה רק בכמות של פי 1.5
    וגם את הקרם כדאי לעשות בכמות גדולה יותר כדי שהסוכריות והכיף כיף יידבקו.
    קלי קלות ומקסים!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה