היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שיהיה בשעה טובה)) יש רשימה באתר. המלצה לא לקחת הרבה דברים. תחתוני רשת חובה.
]
מזל טוב!
נכוןןןןן הפדים בבית חולים ממממממששש נוראייםם!!!
השתמשת בפדים רגילים של מחזור? הכי נווחח לי זה עם כנפייםם...אני לא מסתדרת בלי...ולפי מה שהבנתי אין פדים לאחרי לידה עם כנפיים..... והםדים הרגילים של המחזור מספיקים??
איפה הרשימה הזאת?
מזל טוב!!!!!
אני הכנתי תיק בשבוע 38 - וסגרתי דקה לפני שיצאתי לבית חולים פייס: ortal_hori
אבל הפדים האלה זזים
אני השתמשתי מיד אחרי הלידה בפדים של הבית חולים....אל תדאגי מרוב דימום לא מרגישים שהם זזים
לי נתנו פדים בבית חולים הפדים הרגילים לא יודעת אם יספיקו..
לי עזר פירות יבשים / סוכריות גומי לצירים ספריי אלופירסט לתפרים - הציל אותי!!!
אל תשכחי מטען לפלאפון ומטען ספייר כפכפים אני לא קניתי תחתוני רשת קניתי תחתונים זולים והשתמשתי בהם...
את הקלסר מעקב הריון תרשמי עליו בגדול תעודת זהות וסוג דם
בעז"ה אני מתכוונת ללדת במעייני הישועה!
האמת שאחרי הניתוח קיסרי שעברתי לא היה לי כזה הרבה דימומים....היה די בסדר.... אם אני לא טועה אחרי חודש מהלידה כבר הייתי במקווה... ילדתי שלושה ימים לפני פורים ויום לפני ערב פסח אני ובעלי היינו מותרים...
להניק אחרי הלידה - מומלץ מאד!!
זה עוזר אח"כ בביסוס ההנקה וגם מכווץ חזרה את הרחם בטירוף פייס: ortal_hori
גולי-מה עושה הספרי הזה? מפחית את הכאב? גורם לתפרים להעלם מהר יותר?
אורטל-גם אם הרחם שלי יחזור למצבו הקודם אחרי הלידה עדיין ישאר לי עור עודף מההריון של הבנות
בהחלט!
איך שהוא יוצא, מנקים אותו שתי שניות - ואז המיילדת שואלת אותך (ככה זה היה אצלי, בכל אופן) ביקשתי אותה מיד.
עם הראשונה לקחו לי אותה - נתנו לה בקבוק ולי נתנו לישון. זה דפק לי אח"כ את ההנקה פייס: ortal_hori
לא חייב להניק ישר אחרי לידה וביום ראשון אחרי לידה לתינוקות לא נותנים כלום כי בטן שלהם מלאה במי שפיר והם לא מרגישים רעב. אחרי שתקומי תוכלי להניק אותה)) כך עשיתי רק לצערי חלב שלי הגיע רק ביום 5 לאחר לידה ולתינוק היתה לשון קשורה והוא לא יכל לינוק((( לגבי פדים קחי איתך לכל מיקרה פדים רגילים ובמקום תדעי במה יותר טוב לך להשתמש. עוד טיפ חשוב. אחרי לידה כאשר את הולכת לעשות פיפי תמיד תשטפי את עצמך עם מים כך זה ירפא יותר מהר