-
יווו גם אני מתלבטת על זה!
יש לי עגלת תאומים ועכשיו אני צריכה לקנות עוד עגלה לנסיכה...
בכל אופן-לעגלת תאומות לא קניתי להן אמבטיה (כל אמבטיה זה תוספת של 600-800 ₪) והן היו כמו שאמרת עם טיולון בשכיבה+המזרון והאמת שלא הכי התלהבתי מזה אבל לא היה שווה לי לקנות 2 אמבטיות...
עכשיו אני רוצה לקנות מיד 2 (כי חדשה לא שווה לי) עם אמבטיה... בעלי אומר שזה מיותר....
-
היי
-
צריך אמבטיה
את תראי אחרי שתלדי שהתינוק זקוק לזה בהתחלה
-
אה, וד"א את הולכת ללדת לקראת החורף אז נראה לי שכדאי לך אמבטיה.
-
אני מממממממש בעד אמבטיה!!!!לדעתי שווה כול שקל!!!במיוחד שאת עומדת ללדת לקראת אוקטובר שזה תחילת החורף......באמבטיה התינוקות יותר מוגנים וגם לפעמים בחודשים הראשונים הם אהבו יותר לישון באמבטיה........
אם זה שיקול של כסף אז מקסימום אח"כ תמכרי את העגלה ביד 2......אומנם לא תקבלי את כול ההחזר אבל לפחות חלק ממנו...
זה ילד ראשון שלך אז ממש שווה לך להשקיע......
אבל אני ממליצה לא לקנות את כול העגלות הענקיות האלה אלא לקנות משהו נוח וקומפקטי ולראות אם נכנס לכם באוטו(אם יש לכם אוטו) או אם זה נוח למעברים באוטובוס.....
אני אוהבת את בוגה בו -לדעתי היא עדינה ונוחה....אבל אולי לא מאוד מתאימה לאנשים ממש גבוהים כי האמבטיה די נמוכה...
או ביבי גוגר....
לי יש את איגנזינה והיא גם ממולצת בחום מאוד כי הגלגלים שלה לא גדולים.....
-
ETD-כמה עלתה לך העגלה?
-
אני ממש בעד אמבטיה
ילדתי באמצע נובמבר וזה ממש היה שימושי ונוח...
גם כדי לעשות לה את ההפרדה בין יום ללילה..ביום היא היתה ישנה באמבטיה של העגלה ובלילה בעריסה...
בקיצור לפי דעתי שווה להשקיע בזה במיוחד שאת צריכה ללדת לקראת החורף...
ואגב לגבי עגלה אני ממליצה בחום על אינגליזינה דגם אביו
לא הכי יקרה וממש נוחה וטובה...
לא כבדה מדי, צרה ונכנסת בקלות גם למעברים צרים, נוסעת חלק
החסרון היחידי מבחינתי היה שעברנו לטיולון יש רק מצב אחד עם הפנים קדימה אבל מתרגלים לזה וזה לא כל כך נורא
-
לדעתי אין כמו אמבטיה בעולם
אני ילדתי בסוף ספטמבר , ועדיין היה לי מאוד שימושי כי נכנסנו לתוך החורף.
האמבטיה מאוד חמימה ומוגנת ונוחה ממש כמו עריסה ניידת
אני קניתי עגלה עם אמבטיה ענקית!! שהייתה טובה לבת שלי עד גיל 7 חודשים בדיוק עד שהתחיל האביב החמים.
אמבטיה שימושית אם יוצאים מחוץ לבית ומשמשת במקום עריסה בהמון מקומות
אני כשקניתי לצערי לא ידעתי על חנויות האאוטלט אבל שתדעי שאת יכולה לקנות עגלה עם אמבטיה, סלקל וטיולון בחצי מחיר בחנויות עודפים
-
אני הסתדרתי יופי בלי, ושתי הבנות שלי, הגדולה והשלישית נולדו באוקטובר
פייס: ortal_hori
-
לילה - איזה עגלה קנית?
איפה יש חנויות אאוטלט?
-
אז בזמנו איגליזנה עלתה 2500-גם עכשיו ראיתי דגמים יפים שלה במחיר דומה...
אהמממ האמת במקרה שלך אולי לא הייתי קונה ממש חדשה אולי תחפשי ביד 2 במחיר טוב....
-
כן,אני גם לא רוצה לקנות חדשה.......
מצאתי עגלות ב-700 ₪ כולל אמבטיה אבל הטיולון שלהם לא הכי נראה לי בעין....
-
אני מעד אמבטיה במיוחד בחורף.
הם מוגנים שם וזה נעים להם.
אני השתמשתי עם האמבטיות עד גיל 5 חודשים בערך.
זה נוח לתינוקי, זה נוח להורים
אני משתמשת בעגלה עם אמבטיה המון בבית, מניחה את התינוקי בעגלה וזה משמש כעריסה במהלך היום (אני מפרידה מהיום הראשון את שנת הלילה ואת שנת היום במיקום השינה שיקשרו שבלילה ישנים במיטה).
עם אורי לא היתה לי אמבטיה וחשבתי שזה מיותר אבל ברגע שרכשתי (ליתר הדיוק קיבלתי) אמבטיה הבנתי עד כמה שזה נוח ושימושי
-
אחרי שני ילדים שהיו בלי אמבטיה, הפעם אני קונה אמבטיה ללא ספק!!!!
-
איפה את בודקת?
ביד 2?
יש גם בזאפ
-
האינגליזינה עם אמבטיה בין 4000-5000 ללא אמבטיה 3000 שח
והיא נקנת רק בשילב
אני עם אמבטיה השאלה היא לגבי הנוחות שלך
לחברה שלי יש את האינגליזינה ללא אמבטיה והיא מאוד מרוצה אני גם הייתי מעדיפה ללא כי אני לא ניידת
עוד אם יש לך רכב אז זה תופס מקום בבאגז' לפי דעתי תלכי לראות ותבדקי גם את המחירים וגם את המשקל של העגלה ולפי זה תחליטי
"כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"
-
היי..כמה דברים..בגלל שאת יולדת לקראת הסתיו, אז יהיה לילד הרבה יותר חמים ונעים בתוך עריסה קטנה בעגלה ולא על מזרון או שק שינה בעגלה..בנוסף,בעגלה ללא אמבטיה אי אפשר להשכיב את הילד על הבטן..קחי בחשבון
-
לי יש שני בנים בהפרש של שנתיים. כשנולד הבן השני קניתי מחו"ל עלגלת טיולון (דומה במראה לבייבי ג'וגר) שניתן לחבר אליה כיסא ישיבה לפעוט.
כהשלמה קניתי בד"ר בייבי ב- 200 ש"ח עריסה נשלפת לעגלה (זה בעצם אמבטיה נשלפת)
הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
-
שוב מצרפת קישור:
http://www.obaby.co.il/product-p-132/%D7%A2%D7%A8%D7%99%D7%A1%D7%94-%D7%A8%D7%9B%D7%94-%D7%9C%D7%A2%D7%92%D7%9C%D7%AA-%D7%A2%D7%9C%D7%99%D7%AA/%D7%A7%D7%9C%D7%90%D7%A1%D7%99%D7%A7-%D7%91%D7%99%D7%99%D7%91%D7%99-%D7%92'%D7%95%D7%92%D7%A8-Baby-Jogger/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%9D.html
[url=http://www.freeglittergraphics.com]
הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
-
שלום רב
מנסיון של בת ראשונה -
השתמשתי באמבטיה בלי סוף במשך כ-4 חודשים.
ילדתי בקיץ (אוגוסט, 2010), והייתי לבד בחופשת לידה, והאמבטיה הזאת היתה מאוד שימושית בטיולים שעשיתי עם הבת שלי.
הייתי שמה אותה באמבטיה והולכת איתה לסיבובים בחוץ.
לפעמים היא היתה גם נרדמת בה בבית לחצי שעה-שעה - לדוגמא, אם הייתי אצל ההורים שלי ושם לא היתה עריסה.
אני מאוד נהניתי מהאמבטיה, על אף המחיר המוגזם (כ-900 ש"ח).
אני בעזרת ה' צריכה ללדת באוגוסט הקרוב את השני, אני מקווה שהאמבטיה ששמרתי ניתנת לחיבור לעגלה שלי, שהפכה מאז לטיולון שנשחק ונשחק...
אם זה לא ניתן לחיבור מחדש, זה יאכזב אותי, כי אני מאוד אוהבת את האמבטיה...
כשאני קניתי את העגלה המוכר אמר שיש אמבטיה רכה, שעולה 250 ש"ח, אבל זה היה אחרון ומתצוגה - לכן ויתרתי וקניתי את הרגילה במחיר מלא - אז לא יודעת על וריאציות אחרות...
בהצלחה !
-
לא קראתי מה שענו לך, אבל דעתי:
אצלנו האמבטיה החזיקה עד גיל 5 חודשים, היא גם ישנה בה עד גיל 5 חודשים.
אני ממליצה לך בגלל שאת צריכה ללדת לקראת החורף והאמבטיה אטומה ומכוסה, אין את זה בטיולון
בכל אופן אני לא אוהבת את הרעיון של להשכיב תינוק בן שבוע או חודש בטיולון.
-----------------------
בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
-
היינו בלי אמבטיה. ולא שמנו מזרון מיוחד...
אמבטיה נראית יותר נחמד אין ספק
-
מיצי
-
מיצי כמובן, תראי חסכנו הרבה, חכסנו כדי להרשות לעצמנו גם עגלה ב-7 אלף, אבל זאת לא הנקודה!
-
מנסיון רק אמבטיה גם אם זה חורף וגם אם זה קיץ
נוח מאוד שימושי מאוד שווה את הקנייה עכשיו קונה עגלה חדשה וחשובה לי מאוד האמבטיה גדולה ונוחה !
-
soshi - מתה עלייך
-
מנסיון שלי...
אם זה ילד ראשון שווה להשקיע בעגלה איכותית.
את תשתמשי בה גם לילדים אחרים.
אני השקעתי (טוב נו ליתר הדיוק חמותי חחחח) הרבה מאד כסף בעגלה. עשיתי סקר שוק מקיף כולל ביקורות באתרים מחו"ל (יש אחד ממש נחמד נקרא babygizmo( ובחרתי את המוצי. אני אוהבת אותה, היא נוחה לי ולדעתי נוחה גם לילדים עברנו איתה כבר 3 ילדים. היא במצב מעולה ואני לא מתחרטת לרגע שקניתי אותה. לא קניתי טיולון נוסף אני משתמשת רק בה.
-
ממליצה לקנות עגלה עם אמבטיה, הילד שלי מאוד אוהב להיות בה!