שלום ד"ר הדר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ראשית תודה לך על ההענות המהירה לשאלות של הבנות. קבעו לי קיסרי ל38+3 . אני מעונינת להמשיך בדריכים אלחטרנטביות לנסות להפוך את העבור מדוע תמיד קובעים אלקטיבי בשבועות יחסית מוקדמים. לא כדאי לנוסת לתת לו צאנס עוד להתהפך. או שאולי בגלל שיש לי צירונים מידי פעם החליטו שזה יהיה השבוע?. האם לדחות הניתוח?
    היכן והאם מקובל לעשות לידת עכוז?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

הדרך הכי טובה זה לעשות היפוך, אמנם לא טבעי אבל בוודאי יעיל יותר. המטרה בקביעת תור לשבוע 38-39 זה להמנע מניתוח דחוף, כלומר שיהיו לך צירים ופתיחה ותצטרכי לעבור ניתוח דחוף בשל זאת. הסיכוי שהוא יתהפך לבדו בשבוע 38 והלאה הוא מאוד מאוד נמוך

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה