עליתי כיתה ;) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות,
    אחרי שנה פלוס בפורום הסמוך עליתי כיתה והתחלתי טיפול - מקווה מאוד שהוא יהיה הראשון והאחרון..
    לקחתי איקקלומין החודש ועשיתי מעקב זקיקים.
    ביום שישי נראו זקיקים בגודל 17,15,14,13,10 - מתי אני אמורה לבייץ?
    אם אני לא עושה הזרעה צריך ללכת שוב למעקב או שמספיק?
    וגם גילו לי ציסטה שגדלה לה בכל פעם יותר ויותר :-| 33*35

בשורות טובות וקליטה מהירה טובה בריאה ותקינה לכולנו בעזרת ה' בקרוב!1 :-*
25 תגובות
עמוד 1
  • היי בובה ...

רציתי רק להגיד לך לגבי הציסטה שיש מצבים שהיא לא מפריעה בכלל למהלך הטיפול
    ופשוט מיתפוגגת לבד....

למה שתוותרי על הזרעה החודש?
    אחרי שכבר לקחת הורמונים .. ועשית כמה פעמים מעקבים..
    תנצלי את החודש הזה עד הסוף
  • היי בובה בהצלחה!!!! שהחודש תקלטי בע״ה!!!

הגיוני שהזקיק שהיה 17 יבייץ היום..
    הרופא לא מוכן לעשות לך הזרעה בגלל כמות הזקיקים?

איה
  • הי בנות!
    זו פעם ראשונה עם איקקלומין, היא אמרה שננסה שלושה חודשים בלי הזרעה ורק אח"כ נתקדם..
    היא בכלל לא דיברה איתי על הזרעה עד ששאלתי... ;\
  • שירה כבר אמרתי לך שלי זה נשמע מאד מוזר איקאקלומין בלי הזרעה , אני שהתחלתי עם טיפולי פריון (לי יש ביוץ טבעי) כל מטרה שלי נתנו לשתות איקאקלומין זה היה בשביל לעבור הזרעות. לא נותניםן ככה סתם הורמונים , אם אין מטרה של הזרעה אז עושים מעקב זקיקים על בסיס ביוץ טיבעי ןאומרים מתי ליהות ביחד (לפי מעקב ). טוב בהצלחה מתוקה בכל דרך שתבחרי.
  • אני גם עברתי 3 חודשים של איקקלומין בלי הזרעות, ניסינו טבעי בבית..
    ואם את שואלת אותי בדיעבד, זה היה טמטום!!! האמת שבכלל לא ידעתי מה זה הזרעות אז זרמתי עם הכדור הזה 3 חודשים ורק שעברנו למומחה התחלתי יותר להבין...

איך הזרע של בעלך? עשיתם בדיקה?

איה
  • נו זה בדיוק מה שאני אמרתי כל מטרה של הורמונים זה לעבור הזרעות , עוד שלוש חודשים ? בלי הזרעות? איה אצלנו זרע תקין ובכל זאת עברתי 4 הזרעות (3 עם איקאקלומין ואחת עם גונל אף ). נראה לי זה לא שייך לזרע אם עוברים הזרע אן לא גם ככה עושים השבחה.

/]
  • הבדיקת זרע יצאה תקינה, אני אלך לרופאה ואבקש הזרעה בחודש הבא בעז"ה, מקווה שלא אצטרך! הבעיה שאני צריכה לעבור רופא בשביל להתקדם- היא לא מומחית פריון:-\
    ושמעתי על בנות שנקלטו עם איקקלומין בלי הזרעה....
  • אני גם שמעתי ! איקקלומין זה טיפול טוב אם אין לכם בעיית זרע

מאחלת לך שהחודש תקלי ולא תצטרכי לעבור להזרעות

איה
  • אצלנו זה לא היה אפקטיבי האיקקלומין לבד כי יש לנו בעיית זרע..

איה
  • הזרעות עוברים גם עם בדיקת זרע תקינה
  • היי בננות, אני אישית מכירה כמה בנות שנכנסו להריון רק מאיקקלומין בלי הזרעה :)

• היי ג'סי היקרה , מה קורה ? מה חדש?

/]

• נאי מכירה גם 2... ואחת אפילו מהפורום פה!
    נקווה לבשורות טובות :)
    יסמיני תודה :) לאן נעלמת ??
  • מבטיחה לספר כשיהיה בוודאות מה :)

• בהצלחה מאמי.
  • כשאין בעיית זרע מקובל מאד לתת איקקלומין לבד בהתחלה.. אין קשר בין האיקקלומין להזרעות.. לנו הצליח ככה בסבב השלישי... שירהלה בהצלחה
  • תמרה היקרה , לנו אין בעיית זרע אך עדיין קיבלתי איקאקלומין בשביל הזרעה. כנראה כל רופא ושיטה שלו. אני לא יודעת איפה ומה מקובל . שירה יקירתי בהצלחה מאמי שלי , אני סך הכל מנסה לעזור .
  • , אני יודעת שנותנים הורמונים בשביל הזרעה , לי בכלל יש ביוץ טבעי והכל סבבה , אך ברגע שהתחלנו טיפולי פוריות קיבלתי איקאקלומין בשביל לעבור הזרעה. זרע שלנו תקין אז הייתי אמורה לשתות איקאקלומין בלי הזרעה.? אז אולי רופא יודע מה הוא עושה (זה רופא פריון ) כל מטרה של איקאקלומין או טיפול הורמונילי אחר זה להכין גוף להזרעה.

• הייתי ביום ששי במעקב חוזר, לא הייצה טכנאית היה ד"ר מנשה- ברגע שקלטתי שזה גבר קפאתי! חשבתי שאני הולכת למות מבושה אבל היה בסדר גמור, הוא היה עדין נחמד. שאל כמה זמן אנחנו מנסים ואז התעצבן עליי שלא פניתי למומחה פריון. התעצבן שהרופאה שלי שלחה אותי למעקב ביום 21 כשלא אמורים להיות זקיקים ואמר לי שאם אני מקבלת אני מזמינה תור אליו- הוא נתן לי הפנייה(אמר שבדכ הוא מקבל רק עם הפנייה) אז עכשיו אני מחכה- הביוץ היה כי אין כבר זקיקים ובשבוע האחרון עבדנו הרבה מאוד;-) אני מקווה שהפעם זה יגיע.. בשורות טובות!
  • שירוש יקירתי בהצלחה ענקיתתתתתתתתתתתתתת , באמת רופאה מוזרה
  • רגע של מירמור!
    כשהתחתנו היה גל של חתונות לפניננו ואחרינו - התחתנו 7 זוגות (כולנו בני דודים מצד אמא) אחד אחרי השני, הפרש של פחות מחודש מאחד לשני... בשבת סיפרו לי שעוד בת דודה שלי בהריון, אני ממש שמחה בשבילה (היא גם בת 29) אבל מה שזה אומר שכל ה6 הורים או בדרך להיות הורים חוץ מאיתנו.. :-| הלחץ הזה והשאלות של כל הדודים שלי מתחילים להכאיב.. :( אוף. אני לא אתן לילדים שלי להתחתן צמוד ככה לכולם. זה רק עושה רע אח"כ :(
  • היי מתוקה!!!
    כמה שאני מבינה אותך ואת המירמור הנוראי הזה, גם כל מי שהתחתנה בתקופה שלי והרבה כאלה שאחרי עם ילד וחלקן כבר עם שניים......ואני נתקעתי מאחור בהרבה! זה מתסכל ומעצבן ברמות אחרות ועוד יותר כואב לי שאני לא מצליחה לפרגן או בכלל לשמוע על הבנות האלה, כאילו יש לי כעס עליהן ומסכנות הן לא עשו לי כלום
    אבל אף אחד לא יכול להבין את זה חוץ ממי שחווה את זה...

כמה זמן אתם מנסים?
    מאחלת לך להיקלט מהביוץ האחרון שהיה

איה
  • תודה רבה איה מתוקה, מצטערת ממש לשמוע על השלילי שלך, מקווה שתיקלטי בקרוב!! עם בטא מהממת!

קשה כ"כ.. נקווה שיהיה בסדר ;) האמת שממש נפגעתי כי אני בקשר טוב איתה וציפיתי שהיא תספר לי ולא אמא שלה תגיד את זה כדרלך אגב!! :-\

אנחנו מסים מדצמבר 2011.. עכשיו אני מתחילה להרגיש שהכל חונק אותי כשכולן בהריון, וכל המשפחה חסרת הטאקט שלי מדברת על זה ושואלתי כאילו כולן נקלטו מהר ובלי בעיות.
    קשה לי עם ההתמודדות הזו, אני גם לא מספרת לאף אחד כלום כי חלא מרגיש לי בנוח - ולא בא לי רחמים מכל כיוון. אז אני מתמודדת עם זה דיי לבד - רק עם בעלי ועם חברה אחת שגרה בחו"ל..
    בשורות טובות, בקרוב!
  • תאמיני לי שטוב שהיא לא סיפרה לך כי באותו רגע היה לך הרבה יותר קשה לשמוע על זה...עדיף לשמוע כדרך אגב...
    האמת שרק לאחרונה הבנתי שכולם מציקים לנו בשאלות כי אנישם באמת ל---א מבינים, מי שלא עברה את זה, חושבת שזה מאוד פשוט להיכנס להריון (ככה גם אני חשבתי לפני שנתיים), אני התחלתי לסנן אנשים וששואלים נו מה עם ילד וכו׳.... אני אומרת שהכל טוב מה איתכם או שסבבה לנו ככה כי אני ממש לא רוצה שידעו ויתחלן לרחם עלי!!!

אני התאכזבתי מהשלילי וה הגיעה במלוא הדרה...אז לפחות זאת התחלה חדשה של טיפול
    בשורות טובות לכולנו במהרה אמן!!!!!

איה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה