הילד נשאר אצל סבתא בע"ה שאצתרך ללדת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס"ד

מה זה קשה לי לא להיות איתו יאאלה אי אפשר להביא ילדים לחדר לידה???

סתםםםםםםםםםם אבל ממש קשה לי להשאיר אותו אפילו שאני יודעת שהוא אצל חמותי ואין עליה בעולם מדהימה ומשוגעים עליו שם אבא שלו בטח יחזור לישון איתו כי חברה שהיא כמו אחותי תהיה איתי בע"ה מקווה לא ללדת בלילה איך מתגברים על כל החששות איך ??? ואני עוד מכינה אותו מראש מדברת איתו איך זה היה לכם ????

9 תגובות
עמוד 1
  • שלי הגיע לבקר אותי ביום למחרת... הסברנו לו שאמא הולכת לבי"ח להוציא את התינוק...

לך זה הרבה יותר קשה ממנו, תאמיני לי
  • זה תלוי מאד בגיל שלו
    פייס: ortal_hori

• כשילדתי את ענבר אמרנו לרואי שאמא הולכת להביא לו אחות קטנה הוא היה בן שנתיים ו3 חודשים .. חמתי שמרה עליו כי זה היה בערב ובבוקר עמית ( בעלי ) הספיק להגיע בבוקר אחרי הלידה לקחת אותו לגן ובצהרים כבר הגיע לבקר אותי .... בלידה הקרובה בע״ה ... הם כבר מחכים שהלכנו יחד לבקר את אחותי שילדה הסברתי להם שלפה אמא תגיע בית חולים רק לתינוקות בית חולים שמח ולפה תבואו לבקר אותי ... הם כבר מחכים כל כך אמרתי להם שרואי יעלה לכיתה ב׳ ואת לגן של. הגדולים ... תיהיה לכם אחות קטנה ....

• בס"ד

תודה לכל המגיבות כולי תפילה שהוא יעבור את זה בקלות ויקבל את אחותו בשימחה
    אני בטח יהיה גיבורה לידו אבל מה לעשות?? כמו שאמרה מישהי לנו זה יותר קשה מהם ה' יעזור

• הסברתי לעידו שכשאלך ל"בית יולדות" (לא רוצה לקרוא לזה בית חולים כי הוא מקשר את זה לחולים ופצועים) אז הוא יהיה עם סבא וסבתא (חמי וחמותי) בגלל שרופא צריך להוציא את אח שלו מהבטן שלי. הוא כל כך מחכה שאח שלו יצא, כל הזמן מדבר על אח שלו...אמרתי לו גם שהוא יבוא לבקר אותנו שם ושנהיה שם כמה ימים. בעלי בלידה יהיה איתי מן הסתם אבל אחרי זה כשאכנס למחלקה הוא מן הסתם יחזור הביתה ויישן עם עידו.
  • זה היה הפחד שלי גם כי הגדולה שלי רק בת שנה וחודשיים וצריכה את אמא שלה
    היה לה קצת קשה, בעלי כל יום חזר לבית לעשות לה אמבטיה ולהשכיב אותה. לישון
    אני לא ממש הסברתי לה הי היא קטנה וילדתי לפני חודשיים ואנחנו עדיין בתקופת הסתגלות

• היי,
    מה שאת מרגישה זה לגמרי טבעי,
    כל שאין לה מה להרגיש רע בקשר לזה.
    להשאיר אצל הסבתא זה פתרון אידאלי,
    כך תוכלי בעלך ואת להיות משוחררים וחופשיים ללדת בשקט.

כיוון שגם אצלי יש הפרש קטן,
    מיקה לא ממש הבינה מי זו התינוקת החדשה,
    ומה כל המהומה מסביב.

עשינו את זה בעדיפות ובהפרדה,
    עד שהתרגלו אחת לשנייה.
    אגב, אני הייתי נגד שמיקה תגיע לבקר בבית החולים,
    לדעתי זה מיותר לחלוטין.

בהצלחה!
  • אצלי יש שנתיים וחצי הפרש,אז בקטע הזה,זה היה נהדר!
    נעמה היתה אצל הורי,לקחו אותה מהגן ובעלי הלך להיות איתה בערב בבית.
    באה לבקר אותה ומאוד שמחה לראות את שירה,חמסה,זאת היתה התאהבות מהרגע-הראשון..נראה לי שזה קשור בגיל גם..בבשלות..

הייתי בקטע טיבעי,פשוט,כפי שנהגתי עם הכלבות כשנעמה נולדה..הן היו איתנו בבית והמשיכו להיות (לא-הוצאנו אותן לחצר,רק בגלל שהיא נולדה, רק כי כולם חטפו היסטריה ושוק מכך,שהן עדיין בבית,בנות-משפחה לכל-דבר), זה נהפך למוטו שלנו.

לא נתתי לנעמה מתנה משירה,כפי שמייעצים,לא-קראתי סיפורים לפני..
    קיבלתי מתנה מאחותי,שנילחצה בשבילי
    shira

• בס"ד

מרווה גם הבן שלי בוגר שיהיה בריא והוא חשוף לתינוקות כניראה איך מישהי אמרה זה יותר אנחנו ולא הם רק העניין של לעזוב אותו לשתי לילות קשה לי אבל אני יודעת אם אני ישדר לו טוב הוא יהיה בסדר בע"ה תודה לכל העצות ולכל מי שלא הזכרתי אתן מקסימות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה