בהמשך למה ששאלתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אם עכשיו אתחיל לשאוב בתדירות גבוהה מדיי יום ,ייצור החלב יתגבר ? או שזה שכבר שילבתי בקבוקים 2-4 ביום הקטין את החלב ואין דרך חזרה ? תודה רבה
6 תגובות
עמוד 1
  • ברור שיש דרך חזרה

• זה ששילבת הקטין,
    אבל בגלל שחלב אם מיוצר לפי ביקוש-היופי שתמיד אפשר להחזיר שוב! פשוט צריך לבקש שוב (הנקה\שאיבה...)
  • ברגע שמשלבים יורד ...
    אבל אם תתחילי לשאוב באופן קבוע ייצור החלב יחזור ... ויגדל שוב לפי צריכה ...
    בהצלחה !
  • תודה בנות זה מעודד מאוד ,בעלי הציע להשאר עם הילדה ער היום עד הבוקר מחר במידת הצורך כדיי שאוכל לנוח מקוה להתעורר מחר עם אנרגיות טובות וכוחות ואתחיל לשאוב בתקוה להצליח ושכל המאמץ הזה ישתלם בסוף אמן!  
  • הנקה יותר טובה משאיבה.

אני עם הגדולה רק שאבתי - וזה נגמר לבד מוקדם ממה שחשבתי.

בהנקה הגוף מייצר עוד.

אחרי תמל תציעי שד - גם אם היא תינק רק קצת - זה עדיף, כי הגוף ילמד לייצר עוד.

בהצלחה
    פייס: ortal_hori

• קודם כל שיהיה בהצלחה. קל זה לא יהיה.
    כל הכבוד לך על הנחישות וההתמדה
    שאיבות יגבירו את ייצור החלב אבל קחי בחשבון שזה לא מיידי, לוקח מספר ימים לגוף להגיב.
    אני היתי שואבת שעה אחרי ההנקה ואם את מוסיפה תמ"ל אז תשאבי בזמן הזה, כדי להרגיל את מפעל החלב שלך לייצר חלב בכמויות גדולות יותר בשעות מסוימות.
    אפשר בהחלט לעשות את מה ששירה אמרה זה עוזר מאד.
    כל הכבוד לבעלך שמנסה לעזור.
    אני מקווה שהיום בוקר קמת עם כוחות מחודשים ומצב רוח טוב.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה