היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לפני שנה הייתי בפורום יותר הייתי אז בהריון עכשיו אמי שוב. אני מדי פעם קוראת ומאוד נעזרת במה שאתן כותבות. שמתי לב שהרבה נמצאות בפייס. השאלה- האם אני יכולה להצטרף לקבוצה בפיס או שזאת קבוצה סגורה? תודה
14 תגובות
עמוד 1
אני בקבוצה בפייס של פורום הורים קבוצה של בנות מלפני ימי ימימה היא אומנם סגורה אבל מצטרפות לשם בשמחה ... .... קבוצה שיש דרך הפורום הזה אין לי מושג אני לא נמצאת בה ולא נראה לי שזה כה סודי שלא ניתן לצרף חברות ... פה זה בית חם ואוהב ....
תודה!
אביבית - הקבוצה שאת חברה בה לא מקבלת כל אחת.....אותי למשל בחרו להעיף בלי שום סיבה. פעמיים.....
לפורום תמיכה יש קבוצה מקסימה, בשם אימלה פייס: ortal_hori
אשמח גם להצטרף לקבוצה בפייס
את וכל מי שרוצה מוזמנת בכייף להצטרף לקבוצה שלנו בפיס.
היא נקראת : אמאל'ה מחכות לכן
גם אני רוצה מצטרפת
תודה אורטל!
איך אני מצטרפת. לשלוח אליך הצעת חברות ?
צוצית ומיכ 100 תשלחו לי הצעת חברות בפייס ואצרף אתכן לקבוצה רק תגידו מי אתן מהפורום
צוצית... יחצופה!!! את עדיין לא חברה בקבוצה???? ולא אמרת לי מה השם שלך בפייס
השם שלי בפייס זה Nili Lis
צרפי אותי אלייך!!
כם אני רוצה להצטרף בפייסבוק - מישהו צריך לאשר את זה?
צוצית הוספתי אותך לקבוצה לפייס המנהלות צריכות לאשר
מיכ 100 תשלחי הצעת חברות בפייס ואי אצרף אותך אני בפייס: טניה הינדי