סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כשאתן חוגגות ימי הולדת לילדים בגן, כמה אתן משקיעות על הפתעות לילדים?
    בדרך כלל הייתי מכינה שקיות הפתעה, השנה החלטתי לוותר על הממתקים ולקנות לילדים הפתעות.
    יש 34 ילדים. חשבתי שיהיה סביר לקנות לכל ילד הפתעה בסביבות ה-5 ש"ח,
    ואז ראיתי באחת החנויות כדורי קיפוד גדולים 3 ב-10 ש"ח.
    מה דעתכן על המחיר ועל ההפתעה עצמה? מצד אחד נראה לי מתאים לקנות כדור, זה יתאים לבריכה ולים, מצד שני חוששת שאולי זה ילדותי מידי?
    מדובר בילדים בני 4-5.

הכדורים כמו בתמונה בקישור כאן: http://www.carrylove.co.il/?categoryId=11295

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
9 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שכל הפתעה כמעט שניקנית לילדים כעבור 5-10 דקות גג שעה כבר לא ממש מעסיקה אותם.
    כדורים כאלה קיבלנו שנה שעברה פעמיים והם עדיין בשימוש....

• אני תמיד הייתי קונה מתנה שימושית ולא משהו שמתפרק עד שמגיעים הביתה השנה התחלפה הגננת אחרי פסח וענבר חגגה לפני והיא לא הסכימה לחלק הפתעות אז השנה לא קניתי אבל חגגתי לה בבית ושם הגזמתי (; ועכשיו עם הגננת החדשה הורים קונים ומשקיעים ... כדורים זה רעיון נחמד ומעולה ילדים מאוד אוהבים גם בגיל 5 ו 6 .... לכי על זה !
    ומזל טוב
  • בדיוק היום אמונה חוגגת יומולדת בגן כך שהייתי בדילמה הזו..
    עשיתי סבב חנויות, וגם אני ראיתי שכל הפתעה עולה 3-5 ש"ח...
    הם רק 11 ילדים בקבוצה כך שזה לא נורא.
    אבל כל ההפתעות היו נראות לי סתם כאלה..

הלכתי לחנות של הכל בשקל, קניתי קערת קורנפלקס מפלסטיק עם קש לכל אחד, בפנים שמתי מיכל של בועות סבון וחטיף,
    עטפתי בשקית אוכל שקופה (כי זה לא נכנס לשקית יומולדת )
    וזה יצא ממש יפה!
    וב- 2 ש"ח!!!
    נראה לי שגם לגיל הגדול יותר זה מתאים!
    הקערה הזו שימושית.. והבועות סבון כייפיות.
    וכך זה גם לא יוצא שהם אוכלים מלא חטיפים ושטויות..
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • מילנה, כל מתנה כיף לקבל!
    במיוחד כזו גדולה צבעונית וקופצנית
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• רק בעייני הכדורים מתאימים לגיל שלש בערך? לא יודעת את שחר יותר מעניין כדורגל או משהו... אבל זה יקר.
    הייתי מחפשת משהו לבריכה. לפני חודש היה לטל יום הולדת וקניתי כמו מן פטיש ענק מתנפח (ממש ענק בגודל של שחר בערך) שהוא בעצם מצוף לבריכה. ויום הולדת בבית קניתי מימיות (עשינו טיול ביום היומולדת אבל זה מתאים גם בלי קשר כי זה קיץ עכשיו)
    אני בעד משהו של קיץ הילדים ממש מתלהבים מזה. לכי לחנויות של שקל או למקס סטוק שם תמצאי בטוח. אפשר גם כובע מצחיה זה גם משהו שחשבתי לקנות רק שהם היו מכוערים איפה שהייתי אז בסוף לא קניתי.

• גמני בקטע של דברים לקיץ (כף ודלי) מתנפח למים וכד'...
    למרות שהם תמיד שמחים לקבל כל דבר
  • גם לדעתי הייתי הולכת על קיץ, יש רובי מים מספוג שהם לא יקרים בפיראט האדום לדוגמא..כדורי ים אם את בקטע של כדורים, או דברים כאלה
  • תקשיבי, אני חולה על הכדור הזה!!!!!!!

קיבלנו את זה גם מתנה מתישהו בגן - וכולן חולות על זה!!! מסתיו ועד אור
    פייס: ortal_hori

• תודה על התגובות
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה