היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי כבר כמה ימים כאבים למטה ממש!!! (לא במפשעות) היום כבר קשה לי ללכת יכול להיות שהעוברית שלי בדרכה מטה או מה?
9 תגובות
עמוד 1
אכן... הראש שלה לוחץ למטה...
עוד קצת מותק
לי התחילו שלשום צירים לא סדירים, כאבי גב והתקשויות בבטן משלוש בבוקר הלכה כל השינה (כמובן שלא ידעתי מה זה הכאבים האלה עד שלא שאלתי את הרופאה שלי אתמול בכל זאת הריון ראשון:/)
אתמול היא בדקה אותי אמרה שממש טיפה יש קיצור של צוואר הרחם לא משהו מהותי:( אוף כנראה שלא רק בצבא שואלים ״ עד מתי?...״
כן גן לי יש צירים לא סדירים ותחושת רטיבות (הפרשות מרובות כבר אמרנו...)
את שותה הרבה מים?
לא רוצה להלחיץ אבל שלי כאב ממש למטה והגעתי למיון נתנו לי כדורים מעכבי לידה כי היה מדובר בצירים רציניים עקב התייבשות.
לא יכול להיות אלא בטוח :) היא מתבססת לה במקומה כרגע.. זה קרוב מתמיד
עובריטה מתכוננת לשיגור כנראה !!!!
אני שותה המון:) בעלי צוחק עלי שאני כמו גמל
הקפידי לשתות המון לחוש תנועות עובר כמו שצריך הרחם והעוברית מכינים עצמם לרגע הגדול כל הרגשה שלא נראת לך להבדק.. בהצלחה בעיתו ובשעתו בעה בידיים מלאות ובקלות